reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Asita czekamy..... &&&&&&&&&&&

Sara i marchewka - cudo!!! ten zew przygody w oczach

U nas miała być rutynowa wizyta we wtorek , a okazało się że szyjka bardzo się skróciła (25mm) i w czwartek został założony pessar (krążek) - wg lekarza w ostatniej chwili, bo już było tylko 21-23mm. Podobno ma pomóc, ale mimo to urodzic mogę w każdej chwili, więc mały dostal tez sterydy na rozwój płucek, gdyby jednak mu bardzo śpieszno było...
Poza tym to śliczny jest :), ma dużo włosków na głowie :) ale wagę dopiero 1500g, więc mógłby jeszcze posiedzieć.
Powoli dociera do mnie że to naprawdę niedługo już, bo tak niedawno byliśmy na etapie Paulinki i się cieszyliśmy z kropki na ekranie usg a tu włoski ma..
No i długo jednocześnie też bo walczymy o każdy dzień w brzuszku

no a ja spać nie mogę... bo mnie brzuch pobolewa i straszy..

buziaki porankowe dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Hej hej :-)
Testu dzisiaj nie zrobię bo m. nie kupił testu bo chce żebym go zrobiła jutro jak on będzie w domu :-) także musicie wytrzymać do jutra :p ale tak sobie myślę że może miałam później owulacje i dlatego tempka nadal wysoka?

Ojej Anulko to trzymajcie się tam dzielnie i jak najdłużej! Dobrze, że ten pessar masz to powinno utrzymać szyjkę. Kurcze a Twój lekarz nie mówił Ci nic, że Ci się szyjka skraca? Super, że ma dużo włosków na główce ;) No i pewnie, że jest śliczny! Buziaki dla Was :*

Asitko! Kurcze ja tu od rana czekam ale już na enpr widziałam, że dziś testu nie będzie :( Tempka piękna!! Uuuuuuuu ale się cieszę :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ale jutro na pewno będzie test??

Anulka moja kuzynka miala tez zalozony pessar i urodzila przez cc w 42 tygodniu :-) super ze z Maksiem dobrze i rosnie chlopczyk :-) jejku jeszcze tylko troszke i bedzie na swiecie :-))

Asitkooo co to za numery? :-) ja nie wytrzymam do jutra :D

Paulinko no to fantastycznie ze zaczyna sie cos dziac :-) tzn mniej dla Ciebie ale takie uroki :D zapachow Ci wspolczuje ogromnie.

reklama
Gosiak ale masz cudnego smakosza! szał będzie jak dostanie deserki! :-D
agacynda Kubulek na noc zaopatrzony w kaszkę + odciągnięte mleko :tak:
Asitko &&&&&&&&&&&&& !!!!!
Anulk@ zaciskaj nogi kochana, jeszcze trochę! wypoczywaj, dużo leż a na pewno Maksiu poczeka!
paulinko jak to mówią chciałaś to masz :-D ;-) współczuję ale to tylko potwierdza że wszystko jest ok i maleństwo się rozgościło :-)

Do góry