reklama
A
agacynda
Gość
Czekam na info od Ciebie jutro :* &&&&&&&&&&&&&&&&
Asita czekamy..... &&&&&&&&&&&
Sara i marchewka - cudo!!! ten zew przygody w oczach
U nas miała być rutynowa wizyta we wtorek , a okazało się że szyjka bardzo się skróciła (25mm) i w czwartek został założony pessar (krążek) - wg lekarza w ostatniej chwili, bo już było tylko 21-23mm. Podobno ma pomóc, ale mimo to urodzic mogę w każdej chwili, więc mały dostal tez sterydy na rozwój płucek, gdyby jednak mu bardzo śpieszno było...
Poza tym to śliczny jest , ma dużo włosków na głowie ale wagę dopiero 1500g, więc mógłby jeszcze posiedzieć.
Powoli dociera do mnie że to naprawdę niedługo już, bo tak niedawno byliśmy na etapie Paulinki i się cieszyliśmy z kropki na ekranie usg a tu włoski ma..
No i długo jednocześnie też bo walczymy o każdy dzień w brzuszku
no a ja spać nie mogę... bo mnie brzuch pobolewa i straszy..
buziaki porankowe dla wszystkich
Sara i marchewka - cudo!!! ten zew przygody w oczach
U nas miała być rutynowa wizyta we wtorek , a okazało się że szyjka bardzo się skróciła (25mm) i w czwartek został założony pessar (krążek) - wg lekarza w ostatniej chwili, bo już było tylko 21-23mm. Podobno ma pomóc, ale mimo to urodzic mogę w każdej chwili, więc mały dostal tez sterydy na rozwój płucek, gdyby jednak mu bardzo śpieszno było...
Poza tym to śliczny jest , ma dużo włosków na głowie ale wagę dopiero 1500g, więc mógłby jeszcze posiedzieć.
Powoli dociera do mnie że to naprawdę niedługo już, bo tak niedawno byliśmy na etapie Paulinki i się cieszyliśmy z kropki na ekranie usg a tu włoski ma..
No i długo jednocześnie też bo walczymy o każdy dzień w brzuszku
no a ja spać nie mogę... bo mnie brzuch pobolewa i straszy..
buziaki porankowe dla wszystkich
Ostatnia edycja:
Hej hej :-)
Testu dzisiaj nie zrobię bo m. nie kupił testu bo chce żebym go zrobiła jutro jak on będzie w domu :-) także musicie wytrzymać do jutra ale tak sobie myślę że może miałam później owulacje i dlatego tempka nadal wysoka?
Testu dzisiaj nie zrobię bo m. nie kupił testu bo chce żebym go zrobiła jutro jak on będzie w domu :-) także musicie wytrzymać do jutra ale tak sobie myślę że może miałam później owulacje i dlatego tempka nadal wysoka?
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Tak, tak Asitka kombinuj Trzymam kciuki za jutro) Tempka utrzymuje się ślicznie
Ojej Anulko to trzymajcie się tam dzielnie i jak najdłużej! Dobrze, że ten pessar masz to powinno utrzymać szyjkę. Kurcze a Twój lekarz nie mówił Ci nic, że Ci się szyjka skraca? Super, że ma dużo włosków na główce No i pewnie, że jest śliczny! Buziaki dla Was :*
Asitko! Kurcze ja tu od rana czekam ale już na enpr widziałam, że dziś testu nie będzie Tempka piękna!! Uuuuuuuu ale się cieszę )) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ale jutro na pewno będzie test??
Asitko! Kurcze ja tu od rana czekam ale już na enpr widziałam, że dziś testu nie będzie Tempka piękna!! Uuuuuuuu ale się cieszę )) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ale jutro na pewno będzie test??
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Agacyndko mdłości mnie męczą strasznie i zapachy zewsząd mnie atakują...
A
agacynda
Gość
Anulka moja kuzynka miala tez zalozony pessar i urodzila przez cc w 42 tygodniu :-) super ze z Maksiem dobrze i rosnie chlopczyk :-) jejku jeszcze tylko troszke i bedzie na swiecie :-))
Asitkooo co to za numery? :-) ja nie wytrzymam do jutra
Paulinko no to fantastycznie ze zaczyna sie cos dziac :-) tzn mniej dla Ciebie ale takie uroki zapachow Ci wspolczuje ogromnie.
Asitkooo co to za numery? :-) ja nie wytrzymam do jutra
Paulinko no to fantastycznie ze zaczyna sie cos dziac :-) tzn mniej dla Ciebie ale takie uroki zapachow Ci wspolczuje ogromnie.
reklama
Pianka
Fanka BB :)
Gosiak ale masz cudnego smakosza! szał będzie jak dostanie deserki!
agacynda Kubulek na noc zaopatrzony w kaszkę + odciągnięte mleko
Asitko &&&&&&&&&&&&& !!!!!
Anulk@ zaciskaj nogi kochana, jeszcze trochę! wypoczywaj, dużo leż a na pewno Maksiu poczeka!
paulinko jak to mówią chciałaś to masz ;-) współczuję ale to tylko potwierdza że wszystko jest ok i maleństwo się rozgościło :-)
agacynda Kubulek na noc zaopatrzony w kaszkę + odciągnięte mleko
Asitko &&&&&&&&&&&&& !!!!!
Anulk@ zaciskaj nogi kochana, jeszcze trochę! wypoczywaj, dużo leż a na pewno Maksiu poczeka!
paulinko jak to mówią chciałaś to masz ;-) współczuję ale to tylko potwierdza że wszystko jest ok i maleństwo się rozgościło :-)
Podziel się: