reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
No właśnie Pianko jak tam wieczór? :)

Agacynda co u Was? Jak Nelunia?

Hehe Paulinko a niedawno martwilas się że nie masz objawów a tu proszę. Musisz dzielnie to znosić teraz :) a na kiedy wgl Ci termin wychodzi?

Asitko nic nie spadnie! &&&

Faaaajnie było :-) do 2 pobalowałyśmy :-D wróciłam do domu mały się drze, siostrę obudził a tatuś w kuchni analizuje jak zrobić kaszkę :rofl2: dobrze że byłam lekko znieczulona więc ten widok tylko mnie rozbawił :-p;-)

ASITKO o 18 test się nie liczy!!! kciuki za jutrzejsza tempkę!!!!
GOSIAK hahah cóż za słodkie minki. mały marchewkowy smakosz. sama slodycz z Saruni :*
PIANKA hahaha mąz nie pomyslał, żeby wczesniej przestudiowac kaszkę:p eh Ci faceci. fajnie się odstresowac, nie?
AGACYNDA kurde... cos dlugo Wam ten wózek idzie. tak to czasem bywa. jak się chce ja juz to zawsze coś.
SIHAYA udanego wyjazdu.
PAULINKO hahaha dopadło Cię? a widzisz. tak się martwiłaś. wytrwałosci
ANIULKA lez kochana!!! odpoczywaj bo to nie żatry. trzeba sie oszczędzac. wszystko dla dobra małego kudlacza.

co u nas? a no mała znów marudzi!!! mnie to medal za wytrwałos powinni dac... poza tym to poparzyłam palce w prawej ręce. boli jak sku******** masakra!!!!

co do szycia, to cos tam działam. obecie straszmnie mnie wciągneło szydełko i w wolnej chwili sie uczę :)

Pianko to super że miałaś udany wieczór :) a jak alkohol smakował po takim czasie? :) haha mąż dobry z tą kaszką :D

Domik a czym te paluchy poparzylas? Musisz uważać bo spod Twoich palców cuda wychodzą także dbaj o nie :) a co Lence znów się dzieje? Ząbki?

A co to Asita test robiła??

reklama
Do góry