reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Pianko fajnie, że wypad udany :-) dobrze, że Twój Mąż stanął na wysokości zadania.

Asitkooo noooo... &&&&&&&&& jest nadzieja jeszcze. :*

Domik i tak szybko ten wózek bo normalnie na nie się czeka 6-8 tygodni.

Gosik u nas dobrze. Coś Nelcia ma dzisiaj gorszy dzień, bo wyje strasznie. Nawet przy cycku nie wiem czemu...

Wczoraj mój A miał 30 urodziny. Dziecie Nasze było na imprezce :-) hihi ale grzecznie spała w wózku.

My ju z po weekendzie się witamy z powrotem z domku:)
Trasę Nadka zniosła suuuper, cały czas spała:) Za to na dzień dobry dziadkom urzadziła przesżło trzygodzinny koncert!! i nic nie działało żeby ją uspokoić... kolejne dni na szczęście były lepsze;) Dziadkowie zakochani we wnuczusi, chcieli żebyśmy ją zostawili im haha...
A ja weszłam u mamy na wagę ii... mam tylko 1kg więcej niż przed ciążą:)

Asitko... ja czekam na Twoją dzisiejszą tempkę bo wierzę, że szansa jeszcze jest!! &&&&&&

Paulinko haha.. dopadło Cię:D to teraz w pełni możesz "rozkoszować" się urokami ciąży:p

Anulk@ odpoczywaj dużo!! dużo leż!! to było podstawowe zalecenie mojej gin jak mi się szyjka skróciła całkiem. A Maksiu niech sobie w brzuszku jeszcze jakiś czas pohoduje tą cudną czuprynkę;)

Agacynda Nelka jeeeeeszcze bez wózkaaaa?!! ale byłabym zła.. ale skoro przesyłka już idzie to wózek bliżej niż dalej pewnie:)

Pianko zazdroszczę imprezki:D ale bym poszła gdzieś potańczyć... achh... super, że udało Ci się wyrwać no i w końcu gdzieś bez Twoich skrzatów;)

Noelle jak tam sielanka??

Domik uważaj tam na siebie!!

My w tym tygodniu do kontroli z brzuchem i powoli z tyłu głowy odliczam do końca mojej maksymalnie restrykcyjnej diety;) bo jakiejś specjalnej poprawy po niej nie widzę więc liczę na ułaskawienie ze strony pani doktor;)
Aha.. Agacynda, Domik jaki Wy macie bujaczek/leżaczek dla swoich królewienek?? bo jesteśmy na kupnie i szukamy opinii, poleceń:D

edit
Asitko widzę, że tempka już jest.. ehh... tak mi przykro,że znów w dół:( ściskam Cię mooooooocccccnooo:*

Ostatnia edycja:
Agacyndko mam nadzieję że tylko wczoraj Anielka miała gorszy dzień a dziś już będzie lepiej no i że dziś przyjedzie jej karoca :) no to Nelka zaliczyła pierwszą imprezkę wzorowo :)

Asitko przykro mi :(

Sihayko super ze wyjazd udany no i że dziadkowie zakochani we wnuczce mimo koncertu ;) mam nadzieję że już będziesz mogła zrezygnować z diety. Pozwolę sobie napisać jaki my mamy bujaczek ;) Bright Starts ślimaczek hybrydowy i jakbyś zamawiala bujaczek właśnie z bright starts to lepiej zamówić na stronie producenta niż na allegro bo taniej wychodzi.

U nas ok, Sara tak samo jak marchewkę wcina wszystko inne także jestem zadowolona :) zobaczymy jak będzie z zielonymi warzywami typu brokuł i groszek :)

reklama
heeeeeeeeeeeelllllllllpppppppppppppp!!!! bo wymiękam... Naduśka ostatnio nie zaśnie inaczej jak na rękach noszona i to ze smoczkiem w dziobie - porażka!!! i właśnie mam już 1,5h chodzenia bujania... a ta na odlocie i co smoczek wypadnie to wrzask i rozbudza się na nowo... mam dość...

Do góry