reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacynda wózek doszedł?
paulinka jak tam? brzuszek rośnie? ;-)
Anulk@ jak po podglądaniu szkraba? popisywał się na USG? dostaliście jakieś zdjęcia malucha?
mgiełko gratulacje zdanych egzaminów! jak Nastka? katar odpuścił?
Sihaya to babcia doświadczona spisała się na medal :-) fajnie że masz gdzie zostawić malucha ja to wszędzie muszę za sobą targać te moje skrzaty, nawet do głupiego urzędu czy na pocztę :baffled: tylko męża mam do pomocy a on i tak ciągle w pracy :-( chcieliśmy w tym roku iść ze znajomymi na Sylwestra ale nie ma komu maluchów zostawić także pójdziemy się wybawić chyba dopiero jak 18-tki skończą :-D Jakub tez ulewał, nawet potrafił ciągnąć cyca i jednocześnie nosem mu szło :szok: nam dr powiedziała że na początku tak może być bo jest słabo rozwinięty zwieracz przełyku (?) no i takie małe dzieci nie kontrolują jeszcze sytości i jedzą dużo więcej niż potrzeba, nam na ulewanie pomagało jak jadł z jednej piersi ok 3 min - odbicie - znowu cyc na ok 5min - odbicie - i jak łapczywie jadł to jeszcze odbicie po ok 7 min a jak jadł spokojnie to odbijałam jak już się najadł :tak:u nas pomogło
Gosiak nas też ratowało karmienie w plenerze :-D nawet ostatnio na placu zabaw zgłodniał to też jakoś wygramoliłam cyca spod kurtki żeby do domu specjalnie nie wracać :-D jak Sara po marchewie?
Noelle udanych łowów!
Agnieszko jak dzieciaczki?
domik dalej wypatruję listonosza, może dziś dotrze :-)
A ja mam dzisiaj wychodne !!! mąż zostaje z dzieciakami a ja z przyjaciółką idę w miasto się alkoholizować :-D K twierdzi że po takiej przerwie po 2 piwach skrobać mnie będzie trzeba, no zobaczymy...:-D

reklama
Hej hej :-)
SIHAYA tempka trochę spadła więc jutro pewnie spadnie całkowicie ale jeśli nie to zrobie testa :p m. ma mi dzisja kupić bo ma wolne :-)
Pozdrawiam :-)

Hej hej :)

Sihayko pozdrów Anke! Super, że z bioderkami wsio ok, no i spacerek zaliczony też :) Udanego wyjazdu! A jak będą jakieś wieści od Asitki to Ci napiszę, także się nie martw ;)

Domik co tam u Was?

Noelle to korzystaj z tych dobrych czasów że teściowej nie ma :) Udanych zakupów! No i czy wreszcie mi odpowiesz dlaczego tak wcześnie do pracy wracasz? :)

Agacyndo widać, że Nelka to prawdziwa kobieta no i będzie miała pewnie zamiłowanie do zakupó po mamusi ;) A z tym makro to wiem, że kiedyś tak było że chyba dzieci dopiero od jakiegoś tam wzrostu mogły wchodzić do makro.

Pianko ahah to chyba mąż nie wierzy w Twoje możliwości :p Udanego wypadu! Cyc jest the best, zawsze pod ręką ;) A co do marchewki to chyba nic nie muszę mówić, to zdjęcie chyba wystarczy:)
Zobacz załącznik 587392

Asitko jaki tam spadek! Tempka ładnie na poziomie także &&&& i z rana czekam na wieści!!!

My dziś też na bioderkach, wsio ok a wczoraj szczepienie już ostatnie jak narazie i spokój do roku czasu :)

Asitko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Gosiu mała cudna ;)

a my dzisiaj na kontroli i Dominika dalej edzie siedzieć w domku to już trzeci tydzień ale idzie ku końcowi w poniedziałek bańki ma mieć postawione , a z Antkiem ok katarek jest ale tak jak by go nie było taki słaby

haha Sara w marchewkowym szaleństwie mnie powaliła:)

Nadusie chyba ktoś wczoraj podmienił mi na tym spacerze bo śpi od rana, tzn po karmieniu, przewinięciu ładnie zasypia bez krzyków i płaczu...:| albo wie, że do dziadków jedzie i zarabia na opinię Aniołeczka przed nimi hehe;D

My się właśnie zbieramy, więc miłego weekendu wszystkim!!!

Noelle jak się udały zakupki? :-)

Sihayko udanego wyjazdu! oby Aniołeczek spisał się na medal :-)

Pianko udanej zabawy :-) Kubulek dostanie zamiast cycusia, kaszkę? :-)

Asitko trzymam kciuki za tempkę!! &&&& ale emocje serwujesz :-)

Gosiku cudowna Twoja Sarunia!! śliczności marchewkowe :D

Agniesiu zdrówka dużo dla dzieciaczków :*:*:*

Paulinko a to coś się zaczęło dziać, że musisz wrócić do żywych? :-)

wózek nie przyszedł jeszcze, jestem wścieKła jak osa. ale ma być w poniedziałek, napewno już jest wysłany bo śledzę przesyłkę.

hej mamuśki :-)
GOSIAK jaka śliczna jest ta Wasza Sarunia :-D słodziak po prostu :-*
byłam z m. w biedronce i była książja JĘZYK NIEMOWLĄT czy któraś polecała tą książkę???
pozdro :-*

reklama
Do góry