reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agatko to widocznie Nelce sprzyja świeże powietrze :)
A my mamy za sobą pierwszą marchewkę :) Sara jadła aż jej się uszy trzęsły i wołała, że mało hehe

reklama
Mmm ale fajnie :-) też już bym chciała dawać nowe smaki :-)
A moja Gwiazda ostatnio przy cycku w trakcie jedzenia ale już po dłuższej chwili zaczyna koncertować... Ale to chyba nie brzuszek bo wszystko normalnie, bączki puszcza, kupki robi... Nie wiem o co chodzi.

Agacyndka no my niby tylko 100km jedziemy ale przy naszych drogach zajmuje to w piątek zawsze 2h a nawet więcej:] w niedziele jak wracamy to czasem udaje się w 1,5 do 2h obrócić... tak więc nie ma lekko haha;)
A jak czytam o Twoim karmieniu Anieli to jakbym o Nadce czytała. Początkowo owszem miała pieknie rytm karmienia co 3h a teraz... co godzinę, co pół, co dwie - ogólnie wolna amerykanka bez jakiejkolwiek regularności i przewidywalności:/
Na spacerach podobnie choć tu z reguły godzinę wytrzymuje a potem to już różnie...
Też bym chciała tak jak Gosiak na takie długie spacery się zapuszczać ale u nas to niewykonywalne póki co:( wielka szkoda:(
Pytałaś o Anke. Nie wiem czy mogę pisać... mam nadzieję, że Anke sie nie pogniewa... odpuszczają z m. do końca tego roku, bo zbyt dużo ciężkich przeżyć jak na jeden rok...
i mam nadzieję, że z nowym rokiem gwiazda się odmieni i los będzie dla nich łaskawszy i Anke ujawni nam się tu z fasolką... a moze nawet wcześniej, bo odpuszczanie jak wiemy sprzyja:)

Wczoraj przyszła chusta! dziś rano był pierwszy test:] z wiązaniem nawet poszło, Nadia chwilę wytrzymała potem zaczęła się buntować haha ale nie poddaję się i będziemy się stopniowo przyzwyczajać do takiej formy noszenia:)

Noelle dużo słonka dla Ciebie ślę!! bo u nas piękna pogoda codziennie:)

Ostatnia edycja:
kurcze tak mi szkoda ANKE... trzymaj sie kochana!!! życzymy powodzenia :*

GOSIA brawo dla Saruni :) niech jej na zdrówko idzie :)
SIHAYA, AGACYNDA jak tam królewny?
AGNIESZKA uff... jak dobrze, że katarzysko się nie rozwinęło.
MGIELKA może zgloś to lekarzowi?
NOELLE jak tam marudniczek mały?

Sihayko to możemy sobie z naszymi sobotnimi Kruszynami ręce podać :D
Nieciekawe macie drogi skoro tyle czasu Wam 100km zajmuje przejazd. My będziemy jechać do zielonej góry a dzisiaj "testowaliśmy" zachowanie Nelki na zakupach- złota kobieta. Cudownie się zachowywała. W aucie sobie gaworzyła a na zakupach spała lub obserwowała :-) i kupiłam dziecku kombinezon z coolcluba :-) mega udany mieliśmy dzień mimo że nas wyprosili z makro "bo dziecko" :|

Noelle szczęśliwa kobietoo :-)) hihihi

Domik jak tam Twoje prace? Tworzysz coś nowego? Jak Lenka?

:D
Moje dziecko wstalo o 6 ,rozgadane i rozspiewane,jak matka juz doszla do siebie o pobudce o tak chorej porze to zasnela ponownie:szok: tak wiec na chodzie zostalam tylko ja.Dzisiaj mam w planach zakuuuuupy,jak ja to uwielbiam:D
Asitko trzymam kciuki,i czekam na dzisiejszy wpis temperatury!
Domik jak Twoja tworczosc?Na pewno znowu zarzuce Cie zamowieniami;D Tym razem na opaske z tym ze najpierw musze upolowac jakas kiecke dla malej na swieta;D

reklama
My wczoraj bylismy na usg:) wszystko ok z bioderkami:) co śmieszne... wchodzę do gabinetu (bo bylismy prywatnie) a tam dyrektor z mojego szpitala hahaha... i on robił właśnie usg;)
Przy okazji zaliczyliśmy spacer po Rynku:] Nadusia caaaały czas spała, w aucie też:) jedynie przy badaniu płakała ale przed i po w poczekalni ANiołek:) normalnie dumni rodzice byliśmy, że dziecię takie grzeczne;)
No i o dzisiejszą drogę do rodziców jestem spokojna:)
Noc też ładnie przespana.
I od trzech dni nie było kolki...
Owszem marudzenia, płacze humorzaste, muchy w nosie są... ale typowej kolki nie było tfu tfu... odpukać...
Jedyny mankament jest taki, że chyba Nadusia należy do dzieci niesypiających w ciągu dnia... a że taka malizna zabawką się nie zajmie to cały czas przy mnie albo na rękach eh... dobrze, że ta chusta jest!! dziś będziemy znów próbować się zachustować:)

Ale się rozpisałam o sobie... ajm sory;)

Noelle!! to korzystaj teraz z życia kobieto!!:D i... z karty płatniczej haha... co by zakupy były udane:D
Agacynda Anielka widzę też na wyjściach nie robi wstydu rodzicom;) i gratuluję udanych zakupów:)
Domik ja też będę mieć zamówienie dla Ciebie:D
Asitko tempka pięęęękna!! trzymam kciuki!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tylko kurcze net będę mieć dopiero jak wrócimy z weekendu ehh... chyba jajko zniosę zastanawiając się czy robiłaś test i jaki wynik... Agacyndka lub Gosiak!! jakby co to proszę o smska z Asitkowymi rewelacjami!!:]

Do góry