reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacynda wózek doszedł?
paulinka jak tam? brzuszek rośnie? ;-)
Anulk@ jak po podglądaniu szkraba? popisywał się na USG? dostaliście jakieś zdjęcia malucha?
mgiełko gratulacje zdanych egzaminów! jak Nastka? katar odpuścił?
Sihaya to babcia doświadczona spisała się na medal :-) fajnie że masz gdzie zostawić malucha ja to wszędzie muszę za sobą targać te moje skrzaty, nawet do głupiego urzędu czy na pocztę :baffled: tylko męża mam do pomocy a on i tak ciągle w pracy :-( chcieliśmy w tym roku iść ze znajomymi na Sylwestra ale nie ma komu maluchów zostawić także pójdziemy się wybawić chyba dopiero jak 18-tki skończą :-D Jakub tez ulewał, nawet potrafił ciągnąć cyca i jednocześnie nosem mu szło :szok: nam dr powiedziała że na początku tak może być bo jest słabo rozwinięty zwieracz przełyku (?) no i takie małe dzieci nie kontrolują jeszcze sytości i jedzą dużo więcej niż potrzeba, nam na ulewanie pomagało jak jadł z jednej piersi ok 3 min - odbicie - znowu cyc na ok 5min - odbicie - i jak łapczywie jadł to jeszcze odbicie po ok 7 min a jak jadł spokojnie to odbijałam jak już się najadł :tak:u nas pomogło
Gosiak nas też ratowało karmienie w plenerze :-D nawet ostatnio na placu zabaw zgłodniał to też jakoś wygramoliłam cyca spod kurtki żeby do domu specjalnie nie wracać :-D jak Sara po marchewie?
Noelle udanych łowów!
Agnieszko jak dzieciaczki?
domik dalej wypatruję listonosza, może dziś dotrze :-)
A ja mam dzisiaj wychodne !!! mąż zostaje z dzieciakami a ja z przyjaciółką idę w miasto się alkoholizować :-D K twierdzi że po takiej przerwie po 2 piwach skrobać mnie będzie trzeba, no zobaczymy...:-D

reklama
Hej hej :-)
SIHAYA tempka trochę spadła więc jutro pewnie spadnie całkowicie ale jeśli nie to zrobie testa :p m. ma mi dzisja kupić bo ma wolne :-)
Pozdrawiam :-)

Hej hej :)

Sihayko pozdrów Anke! Super, że z bioderkami wsio ok, no i spacerek zaliczony też :) Udanego wyjazdu! A jak będą jakieś wieści od Asitki to Ci napiszę, także się nie martw ;)

Domik co tam u Was?

Noelle to korzystaj z tych dobrych czasów że teściowej nie ma :) Udanych zakupów! No i czy wreszcie mi odpowiesz dlaczego tak wcześnie do pracy wracasz? :)

Agacyndo widać, że Nelka to prawdziwa kobieta no i będzie miała pewnie zamiłowanie do zakupó po mamusi ;) A z tym makro to wiem, że kiedyś tak było że chyba dzieci dopiero od jakiegoś tam wzrostu mogły wchodzić do makro.

Pianko ahah to chyba mąż nie wierzy w Twoje możliwości :p Udanego wypadu! Cyc jest the best, zawsze pod ręką ;) A co do marchewki to chyba nic nie muszę mówić, to zdjęcie chyba wystarczy:)
Zobacz załącznik 587392

Asitko jaki tam spadek! Tempka ładnie na poziomie także &&&& i z rana czekam na wieści!!!

My dziś też na bioderkach, wsio ok a wczoraj szczepienie już ostatnie jak narazie i spokój do roku czasu :)

Asitko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Gosiu mała cudna ;)

a my dzisiaj na kontroli i Dominika dalej edzie siedzieć w domku to już trzeci tydzień ale idzie ku końcowi w poniedziałek bańki ma mieć postawione , a z Antkiem ok katarek jest ale tak jak by go nie było taki słaby

haha Sara w marchewkowym szaleństwie mnie powaliła:)

Nadusie chyba ktoś wczoraj podmienił mi na tym spacerze bo śpi od rana, tzn po karmieniu, przewinięciu ładnie zasypia bez krzyków i płaczu...:| albo wie, że do dziadków jedzie i zarabia na opinię Aniołeczka przed nimi hehe;D

My się właśnie zbieramy, więc miłego weekendu wszystkim!!!

Noelle jak się udały zakupki? :-)

Sihayko udanego wyjazdu! oby Aniołeczek spisał się na medal :-)

Pianko udanej zabawy :-) Kubulek dostanie zamiast cycusia, kaszkę? :-)

Asitko trzymam kciuki za tempkę!! &&&& ale emocje serwujesz :-)

Gosiku cudowna Twoja Sarunia!! śliczności marchewkowe :D

Agniesiu zdrówka dużo dla dzieciaczków :*:*:*

Paulinko a to coś się zaczęło dziać, że musisz wrócić do żywych? :-)

wózek nie przyszedł jeszcze, jestem wścieKła jak osa. ale ma być w poniedziałek, napewno już jest wysłany bo śledzę przesyłkę.

hej mamuśki :-)
GOSIAK jaka śliczna jest ta Wasza Sarunia :-D słodziak po prostu :-*
byłam z m. w biedronce i była książja JĘZYK NIEMOWLĄT czy któraś polecała tą książkę???
pozdro :-*

reklama
Do góry