reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

No właśnie wstawiłam zdjęcia i sama się zorientowałam, że na każdym wygląda inaczej :-)) ale zapewniam, że to to samo dziecko :D
Chyba tak zrobię, że kupię rozmiar 62 a później 68 jak zobaczę, że wyrasta.

reklama
Gosiak robiłam tak samo ja Ty z córką a teraz do kaszki bezglutenowej dodawałam kaszkę z glutenem z Bobovity. Na ich stronie jest przelicznik ile łyżeczek jakiej kaszki.

Agacyndka Anielka jest cudna!! śliczna kruszynka:) ...a raczej kruszyna;) haha
Usg mamy za tydzień w czwartek.
A u Ciebie odliczanie i do końca połogu i do dostawy wózka... pewnie już Cię nosi i jak na szpilach czekasz:) pochwal się jak przyjdzie:)

A że tak głupio zapytam- po co się robi usg bioderek? I wszystkie dzieci muszą? Położna nic nie wspominała. Jutro idę na wizytę kontrolną do pediatry...
Dziękujemy za wszystkie komplementy Anielkowe :-)

Sihayko pokaż Nam Naduśkę :-)

Zyjeeee.... ja pitole ale co to za zycie... grozi mi wariatkowo albo wiezienie przez tesciowa..... kiedy mu nerwy puszcza i zastrzele babsko...ale wyjezdza za tydzien!!!!!!!!!!!!!Natasza szalala... wasze dzieci tez sie tak nudza?moja traci zainteresowanie dana zabawa/zabawka po 5minutach i ryk... ktis mi moje dziecko grzeczne podmienil i podrzucil szantazyste w pieluszce 0_o

Domik apaszka doszla!!!!JEST BOOOOOOSKAAAA!!!!!!Dziekuje:-*:-*

Agacyndo,Sikayko oooo jaaaa chwila moment i miesiac stuknie dziewczynkom!

Postaram sie doczytac..

Calusy dla wszystkicg:-&:-*

Asitko a bete kiedy robisz?
Paulinko jak sie czujesz?

Gosiu dzięki za link. Już wszystko wiem :-) może Saruni tak smakowało hihihi :-)

Noelle dobrze, że wyjeżdża teściowa, jeszcze tylko tydzień. Dasz radę :*

reklama
witajcie
Agacynda córcia cudna

dziewczyny nie wiedziałam że można kupić taką rurkę, moją często zagazowuje i robi pieniste kupy i czasem ze śluzem, pediatra twierdzi że nic złego się nie dzieje
a mojej pomaga jak biorę chusteczkę i ocieram chusteczką o jej odbyt aż się troszkę otwiera i wtedy idą gazy z kupą aż strzela ehhh
a wczoraj to już był szał a podałam bobotic i chyba średnio zadziałał ehhh

a ja znowu chora
mam już tego dosyć, mało śpie osłabiona jestem i wiecznie coś łapie, katar małej nadal nie przeszedł, wczoraj znowu kichałą, a Oliwia miała jakieś zatrucie więc wiecznie szpital w domu

przystawiam małą ile się da żeby łapała przeciwciała ale już mnie to wnerwia, w sobote będzie 3 tygodnie jak ma katar
kkkk..... mać

Do góry