reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko daj znać co u lekarza.

Agacynda a czemu się boisz?

Paulinko widzisz czyli historia lubi się powtarzać ;) a co mąż na to?

Asitko to teraz czekamy &&&&&

Pianko współczuję pleśniawek i mam nadzieję że dostaniecie coś skutecznego na nie. Podobno mocz dziecka jest skuteczny na pleśniawki.

reklama
Hej dziewczyny :-)
PAULINKA gratuluje i życzę spokojnej ciąży :-)

Co do mojej iui to miałam podane 2,3 mln plemników, pechol mial 20mm a endo 13mm i jestem dobrej myśli że tym razem się uda :p
Pozdrawiam :-*

Gosiak mąż się baaardzo cieszył... W sumie to nawet skakał z radości, a Mikołaj się z niego śmiał, bo myślał, że tak sie wygłupia:)))

Asitko trzymam kciuki:)

sobie suwaczek ustawiłam:)

Gosiak też słyszałam o moczu ale nie mam odwagi :-pdostałam nystatyne myślę że szybko się pozbędziemy bo ma minimalne te pleśniawki - dosłownie kilka maleńkich punktów :-) gorzej z córą jakiś czas temu przytrzasnęła sobie kciuk drzwiczkami od zmywarki i schodzi jej paznokieć i trochę się babrze więc dostałam dwa antybiotyki i skierowanie do poradni bo bez chirurga się nie obejdzie :wściekła/y: mam tylko nadzieję że nie trzeba będzie zrywać całego paznokcia :baffled:
paulinko widzę różowy suwaczek czyli jest nadzieja na dziewczynkę? ;-)

hej kochane... ja nawet za bardzo nie wiem jaki miesiac jest mam obecnie takie urwanie glowy...dzisiaj chwila sie znalazla to zajrzalam do Was.
Postaram sie nadrobic jutro.

Asitko kciuki!!!!:-*

Dziękuję Wam za rady :tak:. Na pewno wypróbuję. Mam nadzieję, że do jutra coś się zacznie dziać, ponieważ wybieramy się na bal i wolałabym czuć się lekko :-)

Paulinko, serdecznie gratuluję!!!

Asita, Tobie życzę, żeby się udało.

Wszystkim Mamusiom życzę zdrowych dzieciątek i dużo wytrwałości. Ja już się nie mogę doczekać narodzin naszego szkraba.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru, Ania :-D

reklama
Do góry