reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Paulinko gratulacje kochana!!!!!!! Jednak te cykle bez owulacji są mega owocne :)

Anulka u nas sprawdzają się smoczki Lovi, mieliśmy też Nuk i Avent ale się nie przyjely.

Anulka smoczków na zapas to bym nie kupywała, bo końcówka smoczka zależna jest od tego czy dziecko będzie cycać czy nie... Mój mikołaj butelkowy, więc końcówka w smoczku bardziej zbliżona do smoczka w butelce odpowiadała mu:) w szpitalu możesz przetestować smoki:) A nuż widelec załapie pierwszego:)

Ja nadal w szoku jestem i normalnie nie wierzę...

Paulinko rok temu dokładnie 26 września ja również ujrzałam II kreseczki z mojego cyklu bezowulacyjnego także uwierz kochana! Będziesz miała czerwcowego dzidziusia :)))

paulinko GRATULACJE!! Cudnie!! Jak ja lubię takie dobre wieści z rana :-D
Asitko widzisz jaki dziś dobry dzień na zajście w ciążę?! kciuki zaciśnięte! ;-)
Anulk@ u nas sprawdził się Avent, TT wypluwała ale prawda jest taka że każde dziecko lubi co innego - jednemu podpasują wszystkie, inne wybierze jednej firmy i innego nie będzie chciało :sorry2:
Aneczek gratulacje :-) a świeże śliwki? albo kiszonki - ogóraski, kapusta ;-) niektórym pomaga też kisiel :sorry2:
Anke daj znać kochana :*
Idę dziś z małym po receptę do lekarza bo byliśmy ostatnio u znajomych, mały złapał i bawił się chwilę ich zabawkami i ku... pleśniawki mu się zaczynają robić a gów.. z apteki nic nie daje :wściekła/y::wściekła/y:

Asitko kciuki!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agnieszko zdrówka dla Antosia:* i nie złość się na siebie! nie Twoja wina... trudno żeby dziecko w warunkach szklarniowych trzymać a tak jak Anulką napisała te spacery wcale nie muszą być przyczyną. Trochę wyrozumiałości dla samej siebie:)

O RANY RANY!!! co ja tu widzę!! Paulinko!!!! aaaaaaaaaaaa!!! GRATULUJĘ!!!!!!!
A co do kota... to pomysł z rodzaju pomysłów mojego m. jak chce się podrażnić z kicią;) więc jak takiemu bykowi takie
pomysły przychodzą do głowy to co dopiero małemu chłopcu z baaaaaardzo bogatą wyobraźnią jak to u dzieciaczków:)

Anulk@ wytrwałości!! i spokoju ducha:) antybiotyk zadziała raz dwa i znów spokojnie będziesz mogła odliczać dni:) głowa do góry!!
A smoczki.. u nas żaden się w sumie nie zadomowił na razie ale jak coś to mamy nuk i lovi... oba są ciumkane w chwilach kryzysu;)

Gosiaku ja wyczytałam że takie kupki to albo z nabiału - u mnie nie możliwe bo od tygodnia nie jem - nawet masła, nic na bazie mleka. lub z powodu nietolerancji laktozy... ciekawa jestem co lekarka powie.

Pianko biedulek z tymi pleśniawkami:( obu lekarz zaradził szybko i skutecznie żeby się dzieciątko nie męczyło długo.

Aneczek1 przede wszystkim gratuluję, że się udało!! co do zaparć to ja niestety ie pomogę, bo nie miałam tego problemu. Ale wiem, że w takich sytuacjach na czczo pije się szklankę wody.

Ostatnia edycja:
Gosiak 2 lata temu 26 września zobaczyłam też dwie kreseczki- ciąża z Mikołajkiem:) Kurcze ale się cieszę:) Myślałam, że nigdy mi się już nie uda...

reklama
Noelle! Co u Ciebie??

Sihayko dajesz już Nadusi smoczek? Ja mam awaryjnie przygotowane ale jeszcze nie dawałam... Chyba się boję trochę. Tak samo z butelką.

Do góry