reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

No ja właśnie wieszam mokry ręcznik na kaloryfer i tyle... Albo kładzie się miskę z wodą pod kaloryferem. Czytałam że jak dzieci mają np sapkę to lepiej ręcznikiem nawilżyć powietrze niż nawilżaczem. Może dziewczyny stosują nawilżacze to coś więcej powiedzą na ten temat.

reklama
hejo :)

Fajnie, że z Nadusią lepiej :)
jak Nelcia?

nawilżacza nie mam. kładę ręcznik jak cos i jest ok.

Lena okropna maruda!!1 normalnie nie wyrabiam...... idę spac bo ona znów przed 5 wstanie.. masakra!

hej mamuśki :-)
dzięki za wsparcie zobaczymy co to będzie, nie nakręcam się, po prostu co ma być to będzie :p
dobrze, że u Was wszytsko ok i maleństwa zdrowe :-)
trzymajcie się kochane :-*

Ale tu cisza weekendowa panowała:)
U nas w miarę ok. Raz lepiej raz gorzej ale nie narzekam;)
Planuję dziś kupić kolejny patent w łagodzeniu brzuszka - herbatkę z kopru włoskiego. Może też nam wspomoże walkę z wzdęciami. I mam nadzieję, że tak skumulowane działania przyniosą zdecydowaną ulgę Nadusi.

A co tam u Was???

witajcie
ja mam nawilżacz taki tylko cały różowy NAWILŻACZ ULTRADŹWIĘKOWY HB UH 1030B CHŁOPCA W-wa (3580910283) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i jestem zadowolona
ręczniki też kładłam na grzejniki ale u nas są takie grzejniki że cięzko tam wcisnąć ręcznik żeby nie spadł wiec mnie to denerwowało ehhh
ale ten nawilżacz spełniał swoją funkcję jak Oliwia była mniejsza więc mi pasuje teraz tez juz w pokoju ;-)

u nas nadal katar ehhh
lekarz polecił krople euphorbium c więc jej zakraplam ale jakoś jej ten katar nie przechodzi
na szczęście nic pozaq tym się nie rozwinęło ale już konczą mi się pomysły na ten wredny katar

poza tym jakoś leci
Asita trzymam kciuki

buziaki dla was zmykam bo mała już woła ehhh

Hieloł :-)

Sihayko a kładziesz Nadkę na brzuszku? Bo mi jak Nelka się pręży to kładę ją na brzuszek i przynosi jej ulgę. Popuszcza bączków i jest spokój.
A tak swoją drogą to leżenie na brzuszku to jej ulubiona pozycja. W nocy też na brzuszku śpi.

Mgiełko oby te nowe kropelki Nastusi pomogły. &&&&&&&&&&&&

Paulinko jak się czujesz?

Muszę się pochwalić... :-) po 2 latach odkładania pieniążków właśnie spełniłam swoje marzenie i zamówiłam thermomix :D myślałam, że będę musiała te odłożone pieniądze przeznaczyć na wózek nowy ale dostanę z ubezpieczalni połowę i drugą połowę moi rodzice się zaoferowali, że zasponsorują :D na na na na jak dziecko się cieszę :-))

Agacyndko moze już kiedyś wyjaśniałaś, ale zupełnie nie pamiętam... Co takiego robi ten thermomix?

A ja się czuję dobrze... Aż za dobrze. Nadal.(.)(.) bolą, czasami coś w brzuchu zakłuje czy też jajnik się odezwie, a tak to cisza. A no i dzisiaj chwilowe mdłości mnie złapały. Muszę zadzwonić się do gina umówić, bo aż się boję, że to ciąża pozamaciczna... No a przed wizytą muszę zrobić krew i mocz. Lekarz rodzinny może dać na to skierowanie?

reklama
Paulinko thermomix to taki robot kuchenny, który wyrabia ciasta, gotuje zupy i paruje :-) możesz poczytać więcej w necie. Moja mama ma to urządzenie i jest zachwycona. Ułatwia życie niesamowicie :p

To jak już będziesz po wizycie to czekamy na zdjęcie Okruszynki :-))

Do góry