reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Wow Paulinko - kreska to zasadniczo kreska... Pewnie, że powtórz test. A myślałaś żeby zrobić betę i progesteron? Bo tempka nie za wysoka, może trzeba coś wspomóc?
Agnieszko - pewnie, że duuużo zdrówka dla Antosia, a czemu Ty jesteś na siebie zła?
Asitko - luuuz to dobry towarzysz, trzymamy kciuki!

A ja dziś byłam na wizycie kontrolnej po tych bólach tydzień temu, niby jest ok, ale mam dużo śluzu żółtego i mam antybiotyk brać 3-5 dni, bo jest ryzyko, że to bakterie... eh cała zabawa od nowa:baffled:
na pocieszenie - już tylko 82 dni

Paulinko koniecznie powtórz test jutro rano, trzymam kciuki&&&&&

Anulk@ bo to przez moją głupotę Antoś teraz chory bo to ja codziennie rano go ciągnę zaprowadzić córcię do przedszkola zamiast poprosić mamę żeby przyszła zaprowadzić dominie

Agnieszko nie myśl tak, przecież radzisz sobie jak umiesz. I niekonieczne ranne spacery są naprawdę przyczyną. W domu tez można złapac wirusa. Trzymaj się ! Buziaki

Mamuśki kochane macie jakieś przetestowane smoczki? Co ja mam kupić, co jest wazne - bo tyle tego że szok:szok:

Paulinko jak niedawno Tobie pisałam że u mnie też owu nie było i jest Sara :) widzę kreseczke &&&&&&

Asitko powodzenia jutro&&&&&&

Agus mam nadzieję że Antoś szybko wychowuje wyzdrowieje.

Ojej Sihayko coś kiedyś czytałam o czym świadczą takie kupki aje teraz nie mogę sobie tego przypomnieć. Daj znać jutro po lekarzu co tam.

Agacyndo czyli witaminy Nadusi nie służą.

Resztę jutro bo mnie wkurza to najnowsze bb w telefonie, wolalam to sprzed tygodnia

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór Dziewczyny!
Przepraszam, że się tak wcinam, ale mam mały problem z zaparciami. Kiedyś pisałam z Wami na wątku staranka od stycznia 2012, ale pewnie mnie nie pamiętacie, bo to było kilka miesięcy temu. Ale wrócę do problemu. W końcu udało mi się zajść w ciąży i jestem przeszczęśliwa. Jednak nie radzę sobie z zaparciami. Nie pomagają suszone śliwki, kiwi, otręby, nawet syrop Lactulozum na zaparcia. Może Wy miałyście podobne problemy i możecie jeszcze coś doradzić, bo obawiam się, że już tylko lekarz mi pozostaje.
Pozdrawiam Was serdecznie, Ania

Gosik nie służą Anielce :-) hihihihihi ja też korzystam z tego nowego bb w telefonie i też zdecydowanie wolę poprzednią wersję.

Aniu a jabłek próbowałaś? Albo na czczo wody z cytryną? Swoją drogą gratulacje :-)

reklama
Do góry