reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

Hej Pumcia, to rzeczywiście mały gigancik z Twojego Konradka :)
Mój Olaf ma skończone 10 miesięcy, waży 10,6 kg a ja nie mam sił go nosić, raczkuje, więc trochę mnie odciąża bo inaczej to nie wiem.....ręce do ziemi ;)
Pozdrawiam

reklama
Lolo ważył w zeszłym tygodniu 7500 g, a miał wtedy 3 i 1/3 miesiąca. Z ubranek 68 trochę już wyrasta, 74 tez już nosi, ale ile konkretnie mierzy nie wiadomo, na oko koło 70 cm. Przy urodzeniu miał 58 cm i ważył 3350 g.

w poniedziałek byłam z małym na badaniach, i przy wadze myślałąm że padnę... od 14.06 Mikołaj przybrał 1,3 kg ! w trzy tygodnie ! teraz ma 2 miesiące i 4 dni, a waży 6,7 kg !
ale trochę się uspokoiłam czytając o Waszych maluszkach, widocznie tak musi być :)

Mitu ma 8 m-cy i tydzien i wazy 7760 g a na 72 cm, z tego co iszecie to chudzina z mego chopaka :laugh:

Hej moja Karolcia 7 lipca ważyła 5,850 miała 3 miesiące i 3 dni, mierzyłam ją centymetrem i wyszło ok.64cm.
Jak się urodziła miała 58cm. i ważyła 3,530.

moniaa_ śliczną masz córusie! Mój synek miał się urodzić dokładnie tak jak Twoja Nicola ale przyszedł na świat 2 miesiace wcześniej. Pozdrawiam

samotna mama Dziękuje.. Nicole urodziła sie 3 tyg po termienie :) Tak dobrze jej tam było że nie miała ochoty wychodzić hehe

reklama
Do góry