pani doktor powiedziała nam w poniedziałek, ze Konrad w koncu przytył jak normalne dziecko a nie jak mały słonik :laugh: obecnie warzy ok 7550 i wg pielęgniarki mierzy 66 cm a wg mnie 69 (tylko ja go mierzyłam jak miał wyprostowane nóżki i prosto główkę...)
reklama
samotna mama
Fanka BB :)
mój maluszek skończył 9 miesięcy i wazy ok.8 kg a jego wzrost to mniej więcej 74. W porównaniu z Waszymi Skarbami mój to lilipucik ale dla usprawiedliwienia dodam że jak sie urodził ważył 1190 g i mierzył 40 cm (jest 7 miesięcznym wcześniakiem). Jestem zniego tka dumna i kocham go ponad życie!!! Jak pewnie każda z Was swoje Kruszyny większe czy mniejsze. Pozdrawiam! :laugh:
Moja Sara ma 8 miesięcy waży 9 kg i 86 wzrostu a urodziła sie 3800 i 60 cm pozdrawiamy
reklama
Joanna_32
Aktywna w BB
Moja Zosieńka ma skończone 3 miesiące i jest małą kluseczką - 7,5 kg wagi i 70 cm wzrostu.
Urodziłą się 3.150 i 58 cm. Karmiona tylko i wyłącznie cyckiem, więc nie mogę jej ograniczać....
Urodziłą się 3.150 i 58 cm. Karmiona tylko i wyłącznie cyckiem, więc nie mogę jej ograniczać....