reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

to i my sie pochwalimy, Sebastian, 5 miesiecy i 2 tygodnie, waga 9300, wzrost 80 cm :laugh:

reklama
Irlandia pisze:
Jak tak czytam to jestem w szoku! Olo to mały potworek... W ubiegłym tygodniu 7300g i 65cm. A to było równo na trzy miechy. Toż tyle ważą niektóre półroczniaki!
anusiakanusia ale ten czas leci! Jeszcze niedawno patrzyłam na Was Styczniówki jak się rozdwajacie i sobie myślałam, że do kwietnia daleko a tu twoja córa już pół roku kończy!

rzeczywiscie duzy chlopak
Kaludia wazy teraz jakies 7500kg a mierzy cosik kolo70 no ale co do wzrostu to my jestesmy wysocy :D

monika...o wy tez z 10 lutego ? :)

na ostanim szczepieniu 8500 ( a to bylo ze 3 tygodnie temu) a wzrost to pewnie tez z 80 .( 60 cm wzrost wyjsciowy potem nas juz nie mierzono...patrze tylko na ubranka

Joanna@ pisze:
monika...o wy tez z 10 lutego ? :)

na ostanim szczepieniu 8500 ( a to bylo ze 3 tygodnie temu) a wzrost to pewnie tez z 80 .( 60 cm wzrost wyjsciowy potem nas juz nie mierzono...patrze tylko na ubranka

tak ,my z 10 lutego i mala poprawka, waga 9430! dzis w przychodni wazony!

Natalka ma 64,5 cm i waży 6,2 kg. lekarz twierdzi , że malo przytyla, ale jak dla mnie to dobrze wyglada. Jak sie urodzila miala 55 cm i ważyła 3 kg. :)

A ja myślałam, że mój Piotruś to fajny grubasek! W sumie rzeczywiście tak jest, bo wygląda jak mały pulpecik, ale waży teraz 7200 ( po 2,5 tygodniach w szpitalu, wcześniej było 7700) i ma jakieś 70cm. Nie mierzyli nas, wiec patrzę po ubrankach.

wreszcie jakas dzidzia z waga podobna do naszej ;D

{agnieszko} witaj w klubie mam nietłuścioszków

Zuza 6 mies 6400g, 65cm ;D

reklama
Do góry