reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

to i my sie pochwalimy, Sebastian, 5 miesiecy i 2 tygodnie, waga 9300, wzrost 80 cm :laugh:

reklama
Irlandia pisze:
Jak tak czytam to jestem w szoku! Olo to mały potworek... W ubiegłym tygodniu 7300g i 65cm. A to było równo na trzy miechy. Toż tyle ważą niektóre półroczniaki!
anusiakanusia ale ten czas leci! Jeszcze niedawno patrzyłam na Was Styczniówki jak się rozdwajacie i sobie myślałam, że do kwietnia daleko a tu twoja córa już pół roku kończy!

rzeczywiscie duzy chlopak
Kaludia wazy teraz jakies 7500kg a mierzy cosik kolo70 no ale co do wzrostu to my jestesmy wysocy :D

monika...o wy tez z 10 lutego ? :)

na ostanim szczepieniu 8500 ( a to bylo ze 3 tygodnie temu) a wzrost to pewnie tez z 80 .( 60 cm wzrost wyjsciowy potem nas juz nie mierzono...patrze tylko na ubranka

Joanna@ pisze:
monika...o wy tez z 10 lutego ? :)

na ostanim szczepieniu 8500 ( a to bylo ze 3 tygodnie temu) a wzrost to pewnie tez z 80 .( 60 cm wzrost wyjsciowy potem nas juz nie mierzono...patrze tylko na ubranka

tak ,my z 10 lutego i mala poprawka, waga 9430! dzis w przychodni wazony!

Natalka ma 64,5 cm i waży 6,2 kg. lekarz twierdzi , że malo przytyla, ale jak dla mnie to dobrze wyglada. Jak sie urodzila miala 55 cm i ważyła 3 kg. :)

A ja myślałam, że mój Piotruś to fajny grubasek! W sumie rzeczywiście tak jest, bo wygląda jak mały pulpecik, ale waży teraz 7200 ( po 2,5 tygodniach w szpitalu, wcześniej było 7700) i ma jakieś 70cm. Nie mierzyli nas, wiec patrzę po ubrankach.

wreszcie jakas dzidzia z waga podobna do naszej ;D

{agnieszko} witaj w klubie mam nietłuścioszków

Zuza 6 mies 6400g, 65cm ;D

reklama
Do góry