reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
To dziewczynka, lepiej zeby byla szczuplutka :-) Sliczna niunia!wiem, mnie martwila waga mojej corki, ale wszystko z nia w porzadku. ja jestem bardzo szczupla a juliettka urodzila sie majac 2,76 kg.
Sara urodzila sie z prawie identyczna waga - 2750g.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Ja tez sie troche martwilam bo lekarz powiedzial,ze Marta za malo przybiera, teraz wazy 7kg urodzila sie z waga 3160.Ale moj maz jest chudy a ja szczupla;-)wiec taka jej widocznie uroda.Widze,ze jest zdrowa, wesola itd i wcale nie wyglada na jakas zabiedzona tak w sam razwiem, mnie martwila waga mojej corki, ale wszystko z nia w porzadku. ja jestem bardzo szczupla a juliettka urodzila sie majac 2,76 kg.
Zosia waży ok. 9,5 kg i z ostatniego mierzenia wyszło nam 75 cm.To indywidualna sprawa każdego dziecka ile mierzy i waży.Ja znam przypadek chłopczyka który mając półtora roku waży ok 27 kg! Rodzice tak go na przymus dokarmiali że biedaczek nie ma siły wstać i chodzić.A oni się cieszą że dziecko takie pulchniutkie bo to znaczy że zdrowe(!)Tylko pogratulować mamusi i tatusowi .....Chyba już lepiej żeby szkrabik był zdrowo żywiony a mniejszy.
Gudrun śliczna ta Twoja księżniczka
Gudrun śliczna ta Twoja księżniczka
Kasia811, sandra1982 - dziekuje:-).
moja wazyla tyle w wieku 7 miesiecy...dzieci naprawde sa bardzo rozne...Nasza córeczka ma 3 miesiące i 2 tygodnie i waży 6500 i mierzy 61.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
To maja prawie taka sama wage;-)Kasia811, sandra1982 - dziekuje:-).
moja wazyla tyle w wieku 7 miesiecy...dzieci naprawde sa bardzo rozne...
reklama