reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

poprawka oliwia 15miesiecy i za szesc dni 16 waga jej obecna to 10kg a wzrost 80cm a syn konrad lat5 waga 18,5kg takze moje dzieci maja rózna wage ale nieprzejmuje sie tym bo oliwia jest na 25 centylu centyle góra a dzieci rosna z wiekiem mysle ze dobrze sie rozwijaja :-)

reklama
Natka po 2 tyg od ostatniego ważenia: 7770g (370g więcej, niż ostatni). Niestety, nie mierzona, bo to strasznie trudne. Zmierze ją sama w nocy, jak będzie spać (najlepiej mierzyć na brzuchu). A w dniu urodzin miała 3500g.

Marysia wczoraj była ważona i waży 9450 a co do długości to p.doktorowa chyba nie umie tego robi, bo na ostatniej wizycie Marysia była dłuższa o 2 cm niż wczoraj:tak: Musimy się same zmierzy:-D

moja niunia będzie miała 01wrzesnia miesiąc waży 5540 po urodzeniu ważył 5020 ale sporo spadł także w ciągu 3 tygodni przybrał 1 kilogram a mierzy 62

reklama
jak najbardziej jest ok moja wazyła 3410 przy urodzeniu a teraz tylko 10kg to ja sie zastanawiam czy ma niedowage bo natalka widze ze młodsza i grubsza troche jest takze niepokoji mnie stan oliwi:-(ale we wrzesniu ma szczepienie to sie dowiem czy z nia ok

Do góry