reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

Martka- Michalinka to bardzo drobna dziewczynka chyba...jak na 17miesiecy .:tak:

Miśka mieści sie w 25 centylu, więc sie nie martwie, poza tym moja rodzina to szczuple osóbki, a mojego Darka to same chude patyczaki..więc tu geny biora górę..ale nie powiem ma faldki i żeber jej nie widac, brzuszek okrągły więc sie nie martwię, po prostu nie jest typowym tłuściutkim bobaskiem...a dziecko po ukończeniu roczku juz tak dużo nie przybiera jak na początku:-)

reklama
moja też nie należy do grubasków ja jestem też szczupła a mój starszy synek to wręcz chudzinka ale wszyscy są bardzo wysocy

Witam

Moj najstarszy syn ma 5 lat i 5 miesicy wazy 26kg i ma 122cm wzrostu:-)syn urodzil sie 3600g i 53 cm dlugi.
Srednia corka ma teraz 15 miesiecy wazy ok. 9kg i 77cm wzrostu:-)corka urodzila sie 2950g i 53 dluga.
A najmlodszy syn ma 11 tygodni i wazy ok 6kg jeszcze byl niemierznony ale ok 60-62cm wzrostu :-)najmlodszy urodzil sie 2580g i 51cm dlugi.

Pozdrawiam

Witam ja jestem mama od 2 mc i moj synek urodzil sie z waga 2970g i miara 49 cm przyszedl troche wczesniej na swiat bo 36 tyg ale teraz wazy 5050 g i miara 58 cm i pewnie rozwija sie wedlug swojego tempa pozdrawiam wszystkie mamy :happy:

reklama
Witam.Mój synek ur.10.04 06r skończył wczoraj 15 miesięcy.Waży 9.5kg i mierzy 80cm.Ma trochę nie dowagi ale wyrabia się.Pozdrawiamy.

Do góry