reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

zauwazylam, ze kazdy lekarz ma inna opinie...jeden pediatra zachecal mnie, zebym dokarmiala swoje dziecko juz w wieku 3.5 miesiecy, a drugi jak mu o tym powiedzialam, to az sie zlapal za glowe i kazal czekac do 6 miesiecy...
ja tam raczej slucham swojego instynktu i robie zawsze to co ja uwazam jest najlepsze dla mojego dziecka.

reklama
Sluchajcie dziewczyny, a wy wogole bierzecie swoje maluszki (mam na mysli takie 4-5 miesieczne) na basen? Moj synek uwielbia kapiele i stwierdzilam, ze zaczne go brac na basen skoro tak lubi wode. Zanurzacie dziecko calkowicie pod wode?

Sluchajcie dziewczyny, a wy wogole bierzecie swoje maluszki (mam na mysli takie 4-5 miesieczne) na basen? Moj synek uwielbia kapiele i stwierdzilam, ze zaczne go brac na basen skoro tak lubi wode. Zanurzacie dziecko calkowicie pod wode?

Zuzia chodzi na basen, kilka razy nurkowała. Mam gdzieś nawet fotke jak zanurza sie w wannie.

Załączniki

• galos3.jpg
    galos3.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 63
my zapisaliśmy się już na specjalne zajecia w wodzie dla niemowląt ale dopiero od marca bo na razie się boję w taką zimę... tym bardziej że jesteśmy bez samochodu :baffled:

scarlet nie boisz się ze sie nałyka wody i zacznie krztusić..? Hania też mi takie nury robi, ale ja się boję i jej nie pozwalam... nie wiem czy sobie nie zrobi krzywdy...

Eli88, daj znac jak te zajecia wodne wygladaja :)
ja dzisiaj pierwszy raz wykapalam Lukasza w duzej wannie no i bardzo mu sie podobalo :) Wciaz jednak mam opory przed jego calkowitym zanurzaniem.

reklama
Do góry