reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

reklama
Wojtuś urodził się z wagą 3890 i 58cm. Był ostatnio ważony jak miał 6,5 tygodnia i ważył 5950. Teraz ma napewno sporo ponad 6kg. A ile mierzy nie wiem ;)

A moje Niuńki urodziły się 27 kwietnia, a w 32 tygodniu ciąży.Teraz mają już 5 miesięcy

Wiktoria ważyła 2020g i miała 49 cm, a teraz waży 5585g i ma 62 cm

jzorek7ge.jpg

Weronika ważyła 2300g i miała 53cm, a teraz waży 6260g i ma 68 cm

spacerek2ab.jpg

Witam.
Mały urodził się z wagą 3280 i mierzył 53cm.
Kiedy skończył 4 miesiące ważył 8kg i mierzył 70cm.
Na kontrolę idziemy za miesiąc i pewnie będzie miał ponad 9kg.
Mam co dźwigać ale jest to z pewnością słodki ciężar.
Pozdrawiam wszystkie mamy...

Hej Kabanku to faktycznie masz malego grubaska :) ale fajne sa takie male pulpeciki :) Ale jak nauczy sie juz przemieszczac to szybko zgubi nadmiar wagi...Pozdrawiam.

Wiktorek jak się urodził ważył 2500 i mierzył 49 cm. Teraz ma 2 miesiące waży 5100 i ma 58 cm długości. Monika

obraz0270kk.jpg

Milenka urodzila sie z waga 3300g i 54cm
w 7tyg. wazyla 4350 a ze jest bardzo dluga zmierzyli ja tylko do pupy bo skala im sie skonczyla i miala 40cm
a nogi ma dlugasne ;D

reklama
nasz tymul jak się urodził ważył 4000 i miał 60 cm wzrostu jak skończył 7 tygodni ważył 6000 i miał ponoć 70 cm! więc chłop z niego jak dąb rośnie ! :D

Do góry