reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

reklama
RUDSON nie przejmuj sie. To dobrze,ze rosnie. Moja corcia Malina urodzila sie z waga 3350g wzrost 52cm,a gdy skonczyla 3 msc, to wazyla 7kg. Teraz ma 7 mscy i 8 dni wazy 9700g i ma 69cm wzrostu. jest troszke za ciezka ale super sie rozwija.Siedzi juz sama od ponad miesiaca i duzo sie turl ai kreci. Ma juz 6 zabkow i lekarz mu\owi,ze wszystko super,a waga jej spadnie;) POzdrawiam

Po miesięcznym przeglądzie :
Mati ma 8,5 kg, 72 cm ( urodzeniowa 3kg, 53 cm) skonczyła 8 miesięcy.

nawet nie wiem, czy to duzo, czy malo, wdlg centyli jest super z wagą i "ohoho jak jestem długa" wdł wzrostu.

a ja mam małego utuczonego grubaska i już widzę jak córa będzie miała kompleksy w szkole :(
Natalka ma 4,5 miesiąca, ma 72cm i waży...10 kg :(
Głodzić jej nie będę, a ona musi mieć co 3 godziny flache bo inaczej jest ryk nie z tej ziemi. Tyle dobrego, że noc przesypia całą...

reklama
Do góry