reklama
mój Kacper ma skończone 4 miesiące i waży 9 kg a mierzy 78 cm.Chłop jak Dąb!!!
No fakt, wielki. Duży się urodził?
edytasakai
mama maliny
RUDSON nie przejmuj sie. To dobrze,ze rosnie. Moja corcia Malina urodzila sie z waga 3350g wzrost 52cm,a gdy skonczyla 3 msc, to wazyla 7kg. Teraz ma 7 mscy i 8 dni wazy 9700g i ma 69cm wzrostu. jest troszke za ciezka ale super sie rozwija.Siedzi juz sama od ponad miesiaca i duzo sie turl ai kreci. Ma juz 6 zabkow i lekarz mu\owi,ze wszystko super,a waga jej spadnie POzdrawiam
a ja mam małego utuczonego grubaska i już widzę jak córa będzie miała kompleksy w szkole
Natalka ma 4,5 miesiąca, ma 72cm i waży...10 kg
Głodzić jej nie będę, a ona musi mieć co 3 godziny flache bo inaczej jest ryk nie z tej ziemi. Tyle dobrego, że noc przesypia całą...
Natalka ma 4,5 miesiąca, ma 72cm i waży...10 kg
Głodzić jej nie będę, a ona musi mieć co 3 godziny flache bo inaczej jest ryk nie z tej ziemi. Tyle dobrego, że noc przesypia całą...
kadia2
Fanka BB :)
A Mój Synek Ma 8.5 Miesiaca I Wazy Juz Ciut Ponad 10 Kg Ale Ile Ma Wzrostu Nie Wiem Kupuje Ubranka Na 86cm :-) Pozdrawiam
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hm...mój Piotruś urodził się z wagą 3530. Teraz ma 3 miesiące i waży....7610. Taki byczek mi rośnie
To naprawdę duży jest!Karmisz piersią?
Mój Matuś jak się urodził to miał 3520g i 55cm, a teraz ma prawie 6 miesięcy, 8kg i 78cm