- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak - Jagodzie się podoba. Nie lubi tylko mieć założonego ochraniacza na nóżki. Woli być przykryta kocykiem, no ale przecież wiosna idzie a na zimę i tak mam w planach wrócić do starego.
Mnie to nawet pasuje, że się nie do końca rozkłada. Przynajmniej nie będzie babci spała na spacerze po 2 godziny ;p Zresztą za niedługo pewnie będzie wolała sama chodzić
Mnie to nawet pasuje, że się nie do końca rozkłada. Przynajmniej nie będzie babci spała na spacerze po 2 godziny ;p Zresztą za niedługo pewnie będzie wolała sama chodzić
My kilka dni temu kupiliśmy graco mosaic, niestety jeszcze nie przetestowany bo Kuba kaszle i nie wychodzimy na spacery. Próbna jazda była tylko po mieszkaniu, na razie jestem zadowolona z zakupu ale zobaczymy jak sprawdzi się na naszych nierównych chodnikach.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja zostaje przy mojej "krowie"duża i wygodna bo okazało sie,że działa i reklamować nie będziemy.No chyba,że mężuś coś wymyśli i jednak kupimy ale ja już niepotrzebuję.Mamy nasz wielki i małą parasolkę i to starczy jak dla mnie.
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici to dobrze że działa inie trza reklamować.
My na razie też zostajemy przy naszym wózku.
Później to może sie kupi tylko już malutką parasolkę.
My na razie też zostajemy przy naszym wózku.
Później to może sie kupi tylko już malutką parasolkę.
ulga ulga... a ile razy wydzwaniałam do męża jaki kolor wybrać, normalnie naśmiewał sie ze mnie gdyby to On miał wybierac to na pewno by juz dawno kupił. Ale na necie jakie niskie ceny , w sklepie za ten wózek + pałąk chcieli 200 zł więcej!Zdzierstwo!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: