reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spacerowki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiadomo, że nie można mieć wszystkiego. Ale Jagódka siedzi wygodnie? a nawet jak sie siedzisko do końca nie składa to nie straszna tragedia:-) nasze dzieci sa juz duże.

reklama
Tak - Jagodzie się podoba. Nie lubi tylko mieć założonego ochraniacza na nóżki. Woli być przykryta kocykiem, no ale przecież wiosna idzie :) a na zimę i tak mam w planach wrócić do starego.

Mnie to nawet pasuje, że się nie do końca rozkłada. Przynajmniej nie będzie babci spała na spacerze po 2 godziny ;p Zresztą za niedługo pewnie będzie wolała sama chodzić :)

też mi się wydaje, że niedługo wózek okaże się zbędny! Ale ciesze sie zakup się Wam udał:-) Ja nadal szukam, tzn chce obejrzec solara i chicco ct 04 ale jeszcze nie miałam okazji!

My kilka dni temu kupiliśmy graco mosaic, niestety jeszcze nie przetestowany bo Kuba kaszle i nie wychodzimy na spacery. Próbna jazda była tylko po mieszkaniu, na razie jestem zadowolona z zakupu ale zobaczymy jak sprawdzi się na naszych nierównych chodnikach.

Ja zostaje przy mojej "krowie"duża i wygodna bo okazało sie,że działa i reklamować nie będziemy.No chyba,że mężuś coś wymyśli i jednak kupimy ale ja już niepotrzebuję.Mamy nasz wielki i małą parasolkę i to starczy jak dla mnie.

vici to dobrze że działa inie trza reklamować.
My na razie też zostajemy przy naszym wózku.
Później to może sie kupi tylko już malutką parasolkę.

No i dokonałam zakupu, w koncu sie zdwcydowałam na chicco ct 04 ze względu na duże siedzisko i kółka:-) Czekam teraz na przesyłke!

Ulga nie :)

Normalnie nie mam co teraz robić w sieci, jak już znalazłam spacerówkę ;p

ulga ulga... a ile razy wydzwaniałam do męża jaki kolor wybrać, normalnie naśmiewał sie ze mnie :-D :-D gdyby to On miał wybierac to na pewno by juz dawno kupił. Ale na necie jakie niskie ceny , w sklepie za ten wózek + pałąk chcieli 200 zł więcej!Zdzierstwo!

reklama
a tak - kolor!
Ile się napytałam, napokazywałam...
A na koniec kupiłam ten, który mnie się podobał, czyli czerwony :)
Mąż się załamał, bo chciał jakiś taki morski.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry