reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spacerowki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My na szczęście nie mieliśmy nigdy problemu bo w sumie mamy podobny gust.Kupując pierwszy wózek wszyscy się dziwili,że wybraliśmy pomarańczową żarówe ale jest boski i obojgu nam się spodobał.
Fajnie,że zadowolone jesteście z zakupów i Maarta czekamy na foty nowego wózia jak przyjdzie bo Joaśka już sie pochwaliła:-)

reklama
A ja wciaz szukam idealu....:-( z racj ze niedlugo wybieramy sie na wakacje to potrzebuje czegos lekkiego,zwrotnego,latwo skladanego(tak zeby do samolotu zabrac) z mozliwoscia montowania siedziska przodem lub tylem,dobrego na plaze ale nie z pompowanymi kolkami bo te awaryjne na wyjezdzie,stabilnego ale na waskim rozstawie kol z szerokim rozkladanym na plasko siedziskiem i doza budka w jasnym kolorze., malych rozmiarow po zlozeniu tak zeby szybko myk do auta jak bedziemy zwiedzac z nisko montowanym siedziskiem zeby junior mogl sobie sam wlazic......No i chyba znalazlam :-) :-) :-)

Mój mężuś i ja teraz zachorowaliśmy na esprita siostra ma i się super prowadzi.Tył pompowany a przód skrętny boski i szukam teraz na ebay używany bo na nowy szkoda mi kaski bo mojego tez sprzedać nie chcę.Zobacz załącznik 30611

witam dziewczynki
buba ten wozek jest sliczny
ale uwazaj na lotnisku , bo moim paru kolezanka juz albo rozwalili wozek , albo zginal i pomysl czy nie szkoda by ci bylo takiego slicznego wozeczka , a jest naprawde super

wiesz jak oni wrzucaja bagaze na poklad samoloto to i z wozkiem sie cackac nie beda
co prawda jest sie ubezpieczonym z tego tytulu , ale ostatnio kolezance nie zwrocili calej ceny wozka tylko jakas tam wartosc

Blond Zawsze wykupuje osobna dodatkowa opcje calosciowego ubezpieczenia i jesli podczas transportu ulegnie nawet drobnemu uszkodzeniu zwracaja mi kase.
Vici kochana ja to niestety co do rzeczy to nieziemskie mam wymagania :wściekła/y: bo w swiecie tak tandetnych produktow malo jest rzecy solidnych i uzytecznych.....:-( ten wozeczek to ta sama grupa produkcyjna co ten co wam sie podoba czyli Hauck tylko ze wasz model to Esprit Croco 2006 a moj nazywa sie I'coo Plasma 7.Croco bardzo mi sie podobal juz w zeszlym roku ale waga 17,5 kg jak dla mnie odpada :-( :-( :-(

Oj ja tez chcialabym wozek z takimi parametrami jak Buba, i zeby byl leciutki!! Ale cena tego jest niestety poza moja granica :-(

A ja widziałam jak małe parasolki to ludzie pchają na pokład jako podręczny (wtedy z tyłu samolotu stewardesy te wózki jakoś pakują):-)
Buba a gdzie się wybieracie-jeśli można wiedzieć?
my planujemy 2 wypady/wakacyjne: jeden sami:cool2::elvis::happy::cool::ninja2::rofl: a drugi z Polką. Ten pierwszy gdzieś nad ciepłe morze,a drugi -jeszcze nie wiemy:baffled:

widzisz buba o tym nie pomyslalam mam na mysli ten pakiet ubezpieczeniowy, musze kolezance na przyszlosc o tym powiedziec , bo podejrzewam , ze ona o tym tez nie pomyslala , ale dzieki
i juz czlowiek jest madrzejszy, dzieki

reklama
Blond Kochana ja tez sie ciagle czegos nowego dowiaduje od was i dzieki wam popelniam mniej glupot :-)
Papajka Lecim do grecji konkretnie yu na kos. http://www.kipriotis.gr/kh_village_about.htm
parasolki mozna wziac na poklad u niektorych przewoznikow,przetestowane ale niestety parasolka jest malo komfortowa jak dla mnie na wojazach..
Ten wyjazd z Frankiem ale we wrzesniu chcemy do szanghaju leciec no i chyba junior zostanie,bo tam niezly balecik sie szykuje :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry