reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spacerowki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i dziś Adam był na spacerze Solarem. Jak to spacerówka wózek jest sztywniejszy niż nasz Deltim z pompowanymi kołami. Trochę Olka wytrzęsło, ale w grubej kurtce i z owiniętymi kocykiem nogami w spiworku Olo nie marudził, że mu ciasno. Jak Go znam to gdyby mu coś nie pasowało to by się wiercił. Adam twierdzi, że prowadzi się dobrze. Marta sama musisz sobie obejrzeć wózki, wsadzić Antka, pojeździć po sklepie, porównać. Moja opinia może być subiektywna, no i Twoje oczekiwania inne. ;-):tak::nerd::happy::-)

reklama
A ja mam pytanie do mam, które już mają starsze dzieci.

Jak długo Wasze pociechy jeździły w wózku?

Joaśka - nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że krótko, bo jak już dobrze chodziła, to do wózka raczej nie dawała się włożyć:no:, chyba, że nóżki już bardzo bolały;-). Mieliśmy tylko taką małą parasolkę, którą zabieraliśmy na różne wyjazdy (na wszelki wypadek). A na spacery chodziliśmy głównie na piechotę.

no właśnie, czyli może mi ta szerokość 32 cm nie będzie przeszkadzała. Jagoda tez raczej z tych ruchliwych i momo, że nie chodzi sama, to od czasu do czasu już ją trzeba wyciągać z wózka, bo musi sobie popatrzeć inaczej.
Po co oni tych wózków tyle naprodukowali!!!

Produkcja wózków to czysty marketing no i trudno wszystkim dogodzić dobrze,że jest duży wybór mnie tam się to podoba.

Moim zdaniem tez za małe kółka, no chyba ze chodzi sie z dzieckiem tylko po chodnikach i równych powierzchniach.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry