reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spacerowki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No nieźle Buba - Szanghaj:szok::szok::szok::szok::szok::cool2::cool2::cool2::cool2: Popstrykaj trochę fotek i uciesz babyboomowe koleżanki:tak::tak::tak::tak::tak:
My myśleliśmy o wspólnym: meksyk:ninja2::ninja2::rofl::rofl: ale kumpela tam była na stypendium i taaakie rzeczy naopowiadała, że jeszcze musimy przemyśleć:cool2:
hmm, a zapytam: jak w Grecji rozwiążesz kwestię Frankowych obiadków:confused:

reklama
PapajkaMeksyk,wal jak w dym!!!!!!!1 popstrykam,ano popstrykam i obstrykam szanghaj :tak:
Co do Frankowych obiadkow w Grecji to specjalnie wybralam ten hotel bo bylam tam juz 3 razy i maja opcje jedzonka dla niemowat w Formie bufetu :-) a mleczko i kaszke biore z polski.Grecy maja dosc zdrowa diete.Duzo warzyw miesko na parze,kasze,itp.Oprocz tego codziennie od 10 do 18 mam opieke nad nim w grupie wiekowej 0-2 animatorzy wymyslaja rozne cuda i zabawy a ja sie bycze no i raz w tygodniu wolny caly dzien bo jest opcja niani.:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

No dziewczyny - niezle szalejecie!! :-)
My tez planujemy wypadzik gdzies na poludnie razem z Viki, tlyko przyznam, ze boje sie, ze bede strasznie przez nia uwiazana - zadnych wyjsc na balety etc :-( Nie wiedzialam, ze sa opcje "niani" na takich wyjazdach - chyba bede musiala czegos takiego poszukac :-)
Mielismy jechac bez niunki, ale ja nie wytrzymam nawet 2 dni bez niej, a co dopiero 2 tyg :-(
Zastanawia mnie jeszcze jak zniesie samolot - mam nadzieje, ze lepiej niz auto :-D

A co do ubezpieczen, to ja nigdy nie wykupowalam a zawsze dostawalam zwrot kasy (i to z gorka:tak:) za uszkodzona rzecz, ale reklamowalam w locie - podejrzewam, ze np. w tunezyjskich liniach byloby gorzej ;-)

Wózek dotarł wczoraj wieczoremm , rano była mały debiut z domu do garażu jakieś 150 m i jest super! Wiem, ze dokonałam dobrego zakupu! Ma wszytsko co trzeba i przede wszytskim duze kółka! Fotki beda pozniej bo musze zabrac aparat ;-) ;-) ;-)
170428441

No to super! :) Dobrze, jak człowiek zadowolony :)

Tez nie chciałam tych najmniejszych kółek.

Maarta to szybciutko macie wózeczek oby się dobrze sprawował.
A jak wam sie jeździ wózkami jak dziecko tyłem do was.Ja się przyzwyczaiłam,że widzę Victora i co robi też kontrolować można.

Normalnie, bo tym wielofunkcyjnym jeździłam tak i tak.

W budkach często sa jakieś okienka lub daszki do obserwacji.

A muszę powiedzieć, że Jagoda woli mieć przed sobą inne widoki niz mama ;p

maarta to fajnie jak jestes zadowolona z zakupu wózka.
Moja niunia też woli jak ma przed sobą widoki drzew czy ludzi a nie tylko mamę.
My mamy wózek z przekładaną rączką.Więc raz tak może jechać a az tak.

reklama
Normalnie, bo tym wielofunkcyjnym jeździłam tak i tak.

W budkach często sa jakieś okienka lub daszki do obserwacji.

A muszę powiedzieć, że Jagoda woli mieć przed sobą inne widoki niz mama ;p

dokładnie!!Antek preferuje widoki zamiast mamy, a przekładana rączke używałam jak np wiatr silny wiał.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry