reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
A czy na takie wózki to jeszcze nie za wcześnie?:baffled::confused:

Mjandra ja tego wózka będę używać bardzo sporadycznie tylko na wyjazdy, chodzi mi o to zeby wrazie czego wziąść plecak na plecy dziecko w jedną rękę a wózek w drugą, na miejscu mam wygodną dużą spacerówkę, ale nie chce już się z nią tłuc samolotem bo sie boje że mi zniszczą przy rzucaniu do bagażnika (ostatnio odłamali część blkującą kółko) taka parasolka bedzie mi przydatna za tydzień jak polece do rodziców (a tam dawidek i tak nie bedzie jej używał bo jest ogród i bedzie łaził po trawie) tyle co na lotniskach i sporadyczne wyjścia w teren. Potem mi sie przyda jak we wrześniu polecimy na wakacje.

Ja właśnie też się rozglądam za takim wózkiem na wyjazdy żeby zajmował mało miejsca był nie drogi i nie badziewiasty, chcę go zabrać na urlop a tu na miejscy mamy wygodną spacerówkę i od jakiegoś czasu obserwuję ten graco
chyba Agulka go też polecała Ale ten co ty wkleiłaś powyżej też jest fajny i u mnie nie dochodzą koszty transportu jak myślisz który lepszy???
ale chodzi ci o ten graco mojo czy brevi? bo brevi to juz jest aukcja zakonczona tak czy siak, ja go chciałam kupić na włoskiej stronie był tam za 50 euro ale przesyłka prawie drugie tyle wiec sobie odpuściłam i chyba kupie ten graco mojo, mam juz jeden graco i jestem zadowolona. Maclareny są troche za droge jak na te pare użyć które mam w planach i tak głównie bedziemy jeździć tym który już mamy bo jest pojemny wygodny i zwrotny:tak::tak::-):-)

Blimka ja tak myślę też nad tym Graco mojo bo pasuje mi ta cena nie chciałabym wydawać dużo kasy na wózek który ma mi służyć na wypady i tak od okazji. Bo na spacerki mamy wygodną spacerówkę . Mam do tej parasolki takie same oczekiwania jak Ty, dokładnie chodzi nam o to samo.
A ten co pokazywała luandzia jest fajny ale troszkę drogi jak na taki wózek od czasu do czasu, tym bardziej że czeka mnie jeszcze spory wydatek zakup fotelika do samochodu a chcemy kupić albo recaro young expert albo maxi cosi tobi już kiedyś podawałam linki.

ja wlasnie bedac w nagli musialam kupic wozek i wybralismy "parasolke" zeby zajmowala malo miejsc w bagazniku. jestem z niej zadowolon,a bo teraz jezdze malym samochodem i mam ja na wyjazdy do miasta. jesli dziecko juz stabilnie siedzi to one sa ok. my mamy z dosc sztywnymi pleckami i rozkladana, wiec jest bezpieczna dla pleckow dziecka. fotelik mamy 9-25kg firmy Sena. bardzo fajny.

maz tez hani kupil parasolke taka najzwyklejsza uzywamy jej jak gdzies jedziemy zawsze w aucie lezy i nie musimy brac normalnego wozka z normalnego korzystam jak gdzies na zakupy ide gdzies gdzies gdzie dlugo mnie nie bedzie i wiem ze hani bedzie spala a mamy tak tylko z kubusia puchatka
377295102

reklama
Ja mam spacerówkę przerabianą z głębokiego wózka. Jest bardzo wygodna dla Mateusza. Porządna budka, duży kosz pod spodem i oparcie aż do pozycji leżącej,ale w sobotę jedziemy do szwagierki oddać część rzeczy,bo tylko mi zagracają pokój i wezmę od nie taką parasolkę. Nie wiem jakiej firmy,bo jeszcze jej nie widziałam,ale właśnie z tych samych powodów co Wy chcę ją mieć już u siebie. Jak włożę tą naszą to bagażnika orsy to nic już tam nie wejdzie, nawet zapasówka. Poręczniej mi będzie.

Do góry