reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
dziewczyny, widze, z enie tylko ja mysle o foteliku Cybex Solution X. jakie w koncu byly wasze wybory, opinie?

DOnkat ja dla Oli własnie zastanawiałam się nad Cybexem ale ze wzg finansowych wzielismy ten
ORYGINALNY FOTELIK FISHER PRICE BELINE 9-36kg 2kol (2205215789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i dla Mateusza ten sam chcę kupic bo też jeszcze jeździ w tym do 18kg ale coś D ostatnio marudzi że w tym aucie te foteliki mu żle pasują że dzieci nie są w nich aż tak bezpieczni bo coś tam za wysoko i cos tam ale ja tam go nie słucham niech gada co chce .........

Do góry