reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Wózek Zuzi też przerobiliśmy na spacerówkę oczywiście można go złożyć ale jest dość ciężki zajmuje dużo miejsca .
Ja zdecyduję się raczej na parasolkę podobną do tej którą ma anetasa we wrześniu jedziemy do Rzymu i będzie mi potrzebny wózek który będzie wygodny jak spacerówka i lekki jak parasolka.
Ten wózek coneco fajny ale dość ciężki jak na parasolkę - 10 kg
Ja zdecyduję się raczej na parasolkę podobną do tej którą ma anetasa we wrześniu jedziemy do Rzymu i będzie mi potrzebny wózek który będzie wygodny jak spacerówka i lekki jak parasolka.
Ostatnia edycja:
Powiem Ci że razem z Tu śką ważącą już prawie 9,5kg w środku i jakimiś nie dużymi zakupami spokojnie wchodzę ne pierwsze piętro bez problemu. Po za tym polecam bo szybko się składa i zajmuje nie wiele miejsca.Wózek Zuzi też przerobiliśmy na spacerówkę oczywiście można go złożyć ale jest dość ciężki zajmuje dużo miejsca .
LUANDZIA JA MAM TAKI I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
MICHELLE XENOP 2008 OKRYCIE+FOLIA+WYSYŁ + GRATIS (381747798) - Aukcje internetowe Allegro
MICHELLE XENOP 2008 OKRYCIE+FOLIA+WYSYŁ + GRATIS (381747798) - Aukcje internetowe Allegro
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
O, ten mi się podoba.LUANDZIA JA MAM TAKI I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mamy już nowy wózek Coneco Traffic. Prowadzi się zupełnie niż ten przerobiony z głębokiego Baby Dream. Ale mam wrażenie jakby był jeszcze za mały do tego wózka. Więc faktycznie bedzie na wypady samochodem.
Wszystko zależny ile chcesz wydać na fotelik...a ile twoje dziecko ma kg i w jakim wieku ?czy ktoś jeszcze może mi jakiś foteli doradzić????>
Ja sie powoli przymierzam tez do zmiany fotelika i na razie spodobały mi sie dwa:
Fotelik samochodowy Zenith, foteliki samochodowe Coneco, nosidełka, wózki dziecięce kosztuje około 320 zł
oraz Fotelik samochodowy Atos, foteliki samochodowe Coneco, nosidełka, wózki dziecięce 285 zł. Podobno podróbka maxi cosi jakiegostam modelu.
Waham sie z 2 powodów. Zenith fajny jest obicie miłe ale wydaje sie waski...nie wiem jak nieco mała urośnie jak jej...pupka bedzie na szerokość rosła. Znowu Atos mimo ze jest nizszy to ma materiał hmm taki podobny jaki mam w foteliku 0-13. tzn w lato mała sie tam strasznie poci...i wyciągamy ja jak z basenu. Nie wiem czy z tym Atosem nie bedzie podobnego problemu
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
nie śmiać się
dopiero w czwartek mi zapłacili za gruszkę i mam kaskę na wózek
a jak to często bywa kobieta zmienną jest i nie wiem który wybrać
nr 1 Spacerówka CONECO SATURN-doskonałe rozwiązanie (374950750) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
czy nr 2 ULTRALEKKIE CONECO POLO - 6,5 KG-WYS.0zł +GRATISY (366523504) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a może polećce coś innego zbliżonej cenie
nadmnieniam że mam kojec tej firmy i jestem
dopiero w czwartek mi zapłacili za gruszkę i mam kaskę na wózek
a jak to często bywa kobieta zmienną jest i nie wiem który wybrać
nr 1 Spacerówka CONECO SATURN-doskonałe rozwiązanie (374950750) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
czy nr 2 ULTRALEKKIE CONECO POLO - 6,5 KG-WYS.0zł +GRATISY (366523504) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a może polećce coś innego zbliżonej cenie
nadmnieniam że mam kojec tej firmy i jestem
reklama
Podziel się: