reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

Nuśka ,Blimka byłam dzisiaj w sklepie żeby się rozejrzeć za tą parasolką i podobno najczęściej sprzedają parasolki firmy baby design bo są nie drogie i dobrej jakości (rozkładają się właściwie do pozycji leżącej , mają pałąk z przodu i dość duży kosz) .O Graco nie słyszałam najlepszych opinii podobno są nie wygodne i kiepsko się prowadzą , ale osobiście nie mam wózka tej firmy więc więc mówię tylko to co wiem od znajomych (ale możliwe że to tylko plotka) .Graco mam tylko łóżeczko turystyczne z którego zresztą jestem bardzo zadowolona. Najlepiej iść do sklepu i przetestować a później ewentualnie kupić przez internet. Ja raczej kupie w sklepie bo ceny są porównywalne.

reklama
Luandzia dzięki za radę zobaczę te wózki które polecasz

Majandra ja potrzebuję ten wózek na wrzesień a wtedy Igor będzie miał już rok a i zamierzam korzystać z niego tylko na wyjazdach albo jak trzeba gdzieś szybko się spakować itd docelowo na spacerki mamy wygodną spacerówkę Mutsy

Parasolki są różne te o których pisały dziewczyny są raczej dla starszych dzieci (od 1,5 roku)
Zuzia dzisiaj testowała tą Inglesine i ona komfortem jazdy raczej nie różni się od tradycyjnej spacerówki - normalnie się rozkłada ma zabezpieczenie z przodu, nóżki nie wiszą ( tak jak większość spacerówek jest od 6 miesięcy).
Ta parasolka baby design też nadają się dla młodszych dzieci ( ale w niej Zuzia nie siedziała).
Te od 6 miesięcy są zazwyczaj trochę cięższe bo mają więcej udogodnień dla dzieci a to waży.

luandzia wrzuć jakiś link do tej parasolki jaką testowałaś a ,my zmykamy się bawić bo Igor z nudów własnie ugryzł mnie w rękę:baffled::-)

dziewczyny APEL!!!!!
wiem juz kiedys o tym pisałam ale muszę kupić małej fotelik samochodowy i normalnie już głupieje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wydanie 500zl na foteli to jest dla mnie duzo ale jeśli Julia ma byc w nim bezpieczniejsza to ok skusze sie...
nie wiem czym mam sie kierowac, myslalam ze ta pula pieniedzy ktorymi dysponuje to duzo ale okazuje sie ze te najbezpieczniejsze foteliki zaczynaja sie od 700zl:-(
juz sama nie wiem czy taki za 300zl nie jest bezpieczny??
czytałam różne artykuły ale tam wszystko tak ogólnie jest ujęte i juz sama nie wiem na jaki powinnam sie zdecydować....
czy cena swiadczy o jakosci?? w testach bezpieczenstwa wychodzi ze tak a ja nie chciałabym pluc sobie kiedyś w brodę, że chciałam zaoszczędzić i......

pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry