reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
Chciałam zapytać czy któraś z was ma moze spacerówkę graco mojo:
MC0017_F.jpg

chce kupic taka na wyjazdy zeby byla lekka i sie latwo skladala bo nasza spacerówka dosyc duza jest i nieporeczna na podróże
co myslicie o tym? ma ktos jakies doswiadczenie w sprawie tego wózeczka???

Ja też mam zamiar kupić wózek-parasolkę. Najlepiej chyba wybrać się do sklepu wypróbować dla mnie idealna parasolka: musi być lekka (ale nie za bardzo bo te 3-4 kg wózki są malutkie i nie zbyt wygodne nadają raczej dla starszych dzieci ) , musi mieć pałąk z przodu , rozkładać się do pozycji leżącej , mieć dość duży kosz ,być wygodna!!!, łatwo się rozkładać - składać . Na razie tyle :-)
Ja zastanawiam sie nad:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ESPRESSO
najlepszy wózek tego typu jaki widziałam niestety dla mnie za drogi:-(

..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ZIPPY spacerowy
fajny jest też:
Nowość Premiera Cybex ONYX jak Maclaren ale..Gra (380369862) - Aukcje internetowe Allegro

My mamy dla Pawła chicco ponee - jest podobny do tej inglesiny wstawionej przez Luandzię. Tylko jest lżejszy o 2 kg. Niedługo przesiądzie się do niego Łukaszek.
Składa się łatwo i jest malutki - nie jest to parasolka ale wiele parasolek po złożeniu jest dłuższa niż bagażnik - sprawdźcie to :tak:
O taki mamy - jestem przekonana że waży 5,5 kg ale może źle pamiętam ;-)
WÓZEK CHICCO PONEE 4,5 KG (377666521) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz mają następcę tego wózka - nazywa się Simplicity :-)
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: Informacje, Strona główna, Wózek spacerowy Simplicity kolor 96

ja to w ogóle chcialam kupi TAKA
spacerówke ale niestety tutaj nigdzie nie moge znalexc a przez internet nie mam czasu zamawiac poza tym przesylka kosztuje drugie tyle co wozek
ale chyba kupie ta graco mojo, nie chce za drogiej bo to ma byc tylko na wyjazdy, na spacery na miejscu mamy duza wygodna spacerówke ale nie chce tez zeby to bylo jakies badziwie ktore sie rozpadnie po trzech przelotach....

ja to w ogóle chcialam kupi TAKA
spacerówke ale niestety tutaj nigdzie nie moge znalexc a przez internet nie mam czasu zamawiac poza tym przesylka kosztuje drugie tyle co wozek
ale chyba kupie ta graco mojo, nie chce za drogiej bo to ma byc tylko na wyjazdy, na spacery na miejscu mamy duza wygodna spacerówke ale nie chce tez zeby to bylo jakies badziwie ktore sie rozpadnie po trzech przelotach....
Ja właśnie też się rozglądam za takim wózkiem na wyjazdy żeby zajmował mało miejsca był nie drogi i nie badziewiasty, chcę go zabrać na urlop a tu na miejscy mamy wygodną spacerówkę i od jakiegoś czasu obserwuję ten graco
chyba Agulka go też polecała Ale ten co ty wkleiłaś powyżej też jest fajny i u mnie nie dochodzą koszty transportu jak myślisz który lepszy???

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry