reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
chyba ostatecznie zdecydowalam się na ten wózek tylko zastanawiam się nad kolorem bo mi się podoba ten bialo -pomarańczowy a D ten drugi:sorry:
www_e-graco_pl GRACO MOJO ORYG FOLIA OKRYCIE PROMO (604277996) - Aukcje internetowe Allegro
na podjęcie decyzji mam czas albo do wieczora albo do jutra rano:tak:
ja bym Ci odradziła kupno tego wózka.Moja koleżanka go kupiła przez allegro.Wygląda gorzej niz na zdjęciu.prowadziłam go i prowadzi sie beznadziejnie,strasznie niewygodnie,i jest jakoś taki wąski :baffled: także ja bym go osobiscie nie kupiła ,moja koleżanka jest z niego niezadowolona.

chyba ostatecznie zdecydowalam się na ten wózek tylko zastanawiam się nad kolorem bo mi się podoba ten bialo -pomarańczowy a D ten drugi:sorry:
www_e-graco_pl GRACO MOJO ORYG FOLIA OKRYCIE PROMO (604277996) - Aukcje internetowe Allegro
na podjęcie decyzji mam czas albo do wieczora albo do jutra rano:tak:

Moniu ja mam taki wózek i jeżeli ma to być wózek do samochodu na zakupy albo krótkie dystanse to jest ok mieliśmy go ze sobą na urlopie i zdał egzamin my mamy go zawsze w bagażniku "w razie potrzeby" jest pod ręką i zajmuje niewiele miejsca
natomiast jak ma służyć jako wózek na spacery i dalekie dystansy to porażka :sorry::baffled: na spacery mamy swojego "starego" poczciwego Mutsy

no i jestem teraz w kropce :baffled:sama niewiem w sumie ma to być wózewk skladany w parasolkę żeby zajmowal malo miejsca w bagażniku, potrzebny będzie na wczasy i na wypady np. w góry a przede wszystkim potrzebny jest jak chodzę na zakupy bo maly w sklepie mi ucieka i bez wózka to chyba bym nie dala rady zrobic z nim zakupów:no:
Ńuśka a jaki ty masz kolor tego wózka? tak ogólnie to jesteś z niego zadowolona? chodzi mi o wygląd prowadzenie itp.?

no i jestem teraz w kropce :baffled:sama niewiem w sumie ma to być wózewk skladany w parasolkę żeby zajmowal malo miejsca w bagażniku, potrzebny będzie na wczasy i na wypady np. w góry a przede wszystkim potrzebny jest jak chodzę na zakupy bo maly w sklepie mi ucieka i bez wózka to chyba bym nie dala rady zrobic z nim zakupów:no:
Ńuśka a jaki ty masz kolor tego wózka? tak ogólnie to jesteś z niego zadowolona? chodzi mi o wygląd prowadzenie itp.?

Ja mam taki GRACO Mojo kolor GREG

Wgląd ok no i jak na wózek typu parasolka jest ok, sprawdza się na wypadzie i w sklepie ma małe koło więc jeśli nie masz chodników tylko dużo piasku może być ciężko ale jak teren jest w miarę równy to dasz radę . Rozkłada się prawie na płasko do spania, więc na urlopie się sprawdził no i jak na parasolke to solidny uwierz widziałam w sklepie duzo gorsze , łatwo się składa/rozkłada nie jest ciężki
U mnie się sprawdza jako wózek dodatkowy bo na spacery (moja mama ) jeździ z młodym naszym starym a ten my mamy zawsze w samochodzie.

to chyba jednak się zdecyduję:tak:jak Nuśka poleca;-)
piasków u nas nie ma droga jest prosta asfaltowa i chodniki też są:tak:no i ten kolor też jest ladny a na tej stronce te wózki są tańsze:-)Nuśka wielkie dzięki:-):-):-)
pozostala jeszcze kwestia wybrabranie koloru:rofl2:

Ja małej kupowałam wózek ze dwa tygodnie. Panie w sklepach to juz sie śmiały jak wchodziłam. Bez przerwy oglądałam składałam jeździłam. W końcu wziełam męża i małą. Okazało się, że na 5 parasolek, które spełniały nasze wymagania trzy jeździły beznadziejnie z obciążeniem. Posadziłam małą i prawie nie dało sie podnieść przodu (wjazd na krawężniki czy stopnie) a niby lekki wózek. W końcu kupiliśmy baby designe bunny+ BABY DESIGN BUNNY+ ROZKLADANE OPARCIE 2008 (591950466) - Aukcje internetowe Allegro . Oczywiście przy straszmym marudzeniu małej i zrezygnowanym już meżu. To był ciężki dzień ale warto zabrać dziecko. Na koniec w domu wyszło, że wózek na wadze pokazuje prawie 10 kg a miał być lekki i nie mieści sie po złożeniu do bagażnika. A to miała być poręczna i lekka parasolka do sklepu i na wczasy. Wymieniłam na BD Magic 3. *MAGIC 3* 03 ESPIRO BABY DESIGN DREAMS +OCIEPLACZ (604242978) - Aukcje internetowe Allegro Pięknie sie składa i jest narawde lekki, dziecko ma dużo miejsca i jest wygodny. Jeździ się inaczej niź naszym x-landerem no ale kółka są mniejsze i to trzykołowiec więc kwestia przyzwyczajenia. Na razie jestem zadowolona i dałam sobie spokój z parasolkami.

Klio ten wózeczek co teraz masz tesz byl u mnie na liście ale cena trochę za duża no a maly koszyk:-(ostatecznie zdecydowalam się juz na te Graco Mojo:tak:tylko jeszcze kolor:sorry:podopa mi się ten pomarańcz ale ten z niebieskim tez jest ladny i napewno będzie mniej brudzący:sorry:kurcze muszę się zdecydować bo jak dziś kupię to jeszcze może w tym tygodniu przyślą:tak:

reklama
Do góry