reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
Widzę, że nie tylko ja musiałam się (a raczej dziecko) przesiąść. WIdzialam ramatti i wydaja mi sie dosc solidne :)

Widzę, że nie tylko ja musiałam się (a raczej dziecko) przesiąść. WIdzialam ramatti i wydaja mi sie dosc solidne :)
JA z poprzedniego "naszego" wózka jestem bardzo niezadowolona a i sytuacja wymusiła zakup parasolki-wózka lżejszego w pchaniu jak i w dźwiganiu.:tak:
Mam nadzieje, ze wózeczek spełni moje oczekiwania:cool2:

troche przegapilam temat ale teraz juz musze kupic Zuzi now fotelik bo do starega zaczyna sie juz nie miescic
jakie macie foteliki i czy mozecie jakis polecic?

Dobrze, że poruszyłaś ten temat, aczkolwiek nie rozumiem, jak Zuzia może nie mieścić się do fotelika, skoro Maciuś jeszcze się mieści :-p Nasz fotelik jest do 18 kg i zastanawiam się czy rzeczywiście trzeba trzymać się tych przedziałów, czy musimy myśleć już o nowym foteliku? Maciuś waży niewiele ponad 17 kg.

moje kolezanki ktore maja dzieci w podobnym wieku juz dawno zmienily foteliki
Zuzia wazy 13,5 kg ale jest bardzo dluga i w foteliku jest jej juz niewygodnie poza tym Helenka tez juz sie nie miesci w swoim foteliku pomimo tego ze wazy ok 7 kg a wagowo jeszcze niby powinna ale tez dluga jest i nogi ma juz na tylniej kanapie co jest niebezpieczne
moi znajomi maja graco i casualplay

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry