reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
My pojechaliśmy najpierw go na żywo obejrzeć i jestem mile zaskoczona. Bardzo mi do gustu przypadł. Ale zamówiliśmy go na allegro, bo w sklepie kosztuje 320 zł, a na allegro wraz z kosztami przesyłki 200 zł:tak:

ja też jużgo obczajalam na allegro ponieważ zawsze mi się marzyl Graco:tak:ja też mam na oku wlaśnie wózek z tej firmy tylko inny model:-)ale do wiosny jeszcze daleko więc ktomwie ile razy jeszcze zdąże zmienić decyzję:rofl2:

majandra- wozek super!
ja nadal zastanawiam sie czy wogole kupowac. w sumie to chcialam tylko taka skladana parasolke, ktora by mi sie w razie czego do torebki miescila ;-) ech, sama nie wiem.

Klevell ladny ten wózeczek:tak:
myślalam o podobnym ale zrezygnowalam jak narazie z niego kiedyś wklejalam linka
Baby boo Spider Solo wyprzedaż tylko 100szt (552607301) - Aukcje internetowe Allegro
ach a jakiego to ja jużnie mialam na oku chyba juz nad wszystkimi się zastaawialam a jak do tej pory jeszcze nic nie kupilam:-D D to się zawsze ze mnie śmial że jestem jakąś maniaczką wózkó bo jak gdieś byliśmy to ja zawsze zwracalam uwagę na inne wózki i mówilam ,,zobacz jaki fajny wózek...":-D

Ostatnia edycja:
Majandra wózek REWELACJA!!!!! I ta cena!!!! Super :) a Wasze dzieciaczki podróżują jeszcze w wózkach?? Kuba częsciej z niego ucieka niż siedzi spokojnie.

My mamy wózek z firmy Baby Designe fajny jest przede wszystkim lekki.

Właśnie teraz w okresie "sniegu" :/ wozicie swoje pociechy wózkami???? Ja mieszkam na takim zad**** że abym się wydostała z domu do przystanku wózkiem musiałabym go nieść przez ok 200 metrów. Teraz hmmmm wcześniej jak jeździlismy autobusem do miasta to brałam małego bez wózka c prawda pół drogi musiałam go nieść, aby dojść do przystanku i później do domu mamy w przyzwoitym czasie, ale niestety.

reklama
Kasia, Maciuś lubi w wózku jeździć, jak się zmęczy chodzeniem to bardzo chętnie do wózka wsiada. Ja wożę zimą, bo na przystanek mam 15-20 minut, więc siłą rzeczy wózek muszę mieć, zwłaszcza, że jeżdżę autobusami.

Do góry