reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

A i jeszcze z doświadczenia wiem jak wredne są niektóre starsze osoby nieraz usłyszałam, że z wózkiem pcham się do autobusu, ale zaś z drugiej strony tylko starsze panie oferowały pomoc.

reklama
To ja zawsze jak widziałam mamę z wózkiem to oferowałam pomoc. Taka uprzejmiasta jestem. Niestety zdarza się,że mama się szamoce,a panowie patrzą:baffled:
Oj silaczki:sorry2:..ja autobusami rzadko jezdze ale jesli nie mogalm wejsc po jakich kolwoiek schodach bez pardonu prosilam idacego pana czy mi pomoze. I jakos nie bylo problemu...podbnie bylo jak auto mi sie rokzraczylo na srodku drogi...:sorry2::happy:

moja bratowa jakoś 3 miesiące temu kupila dla córci taki wózek
Baby boo Spider Solo wyprzedaż tylko 100szt (567780384) - Aukcje internetowe Allegro
i dziś coś zadalyśmy się o wózkach i ona stwierdzila że jak chce to mi go odsprzeda bo Olivia juz niechce jeździć w wózku woli chodzić na nóżkach. I stwierdzila że moze go sprzdać za 60zl:szok:i tak myśle ze chyba go od niej odkupimy ale damy 100zl bo 60 wydaje mi się za malo:sorry2:

moja bratowa jakoś 3 miesiące temu kupila dla córci taki wózek
Baby boo Spider Solo wyprzedaż tylko 100szt (567780384) - Aukcje internetowe Allegro
i dziś coś zadalyśmy się o wózkach i ona stwierdzila że jak chce to mi go odsprzeda bo Olivia juz niechce jeździć w wózku woli chodzić na nóżkach. I stwierdzila że moze go sprzdać za 60zl:szok:i tak myśle ze chyba go od niej odkupimy ale damy 100zl bo 60 wydaje mi się za malo:sorry2:
no to Monia będziesz miała wymarzony wózek, bo chyba o takim myslałaś żeby kupic Matiemu ( tak jakoś mi świta:confused:) :tak::tak::tak: Ja bym dała 60 zł (tak jak chce:sorry2:) i dorzuciła kawkę i czekoladki:tak:

Agulka dobrze ci świta:tak:ten wózek też byl na mojej liście a napoczątku jak go zobaczylam to strasznie bylam na niego napalona:-pwózek ma 1 wielki minus-maly kosz na zakupy:-(

reklama
nasza obecna spacerówka to zawsze jest zapakowana aż po brzegi:-Dwszystkie zakupy a jak gdzies jeździliśmy np.w góry to aż boje się wspomnieć:-p

Do góry