reklama
Oj silaczki..ja autobusami rzadko jezdze ale jesli nie mogalm wejsc po jakich kolwoiek schodach bez pardonu prosilam idacego pana czy mi pomoze. I jakos nie bylo problemu...podbnie bylo jak auto mi sie rokzraczylo na srodku drogi...To ja zawsze jak widziałam mamę z wózkiem to oferowałam pomoc. Taka uprzejmiasta jestem. Niestety zdarza się,że mama się szamoce,a panowie patrzą
monia_l
Wrześniowe mamy'07
moja bratowa jakoś 3 miesiące temu kupila dla córci taki wózek
Baby boo Spider Solo wyprzedaż tylko 100szt (567780384) - Aukcje internetowe Allegro
i dziś coś zadalyśmy się o wózkach i ona stwierdzila że jak chce to mi go odsprzeda bo Olivia juz niechce jeździć w wózku woli chodzić na nóżkach. I stwierdzila że moze go sprzdać za 60zli tak myśle ze chyba go od niej odkupimy ale damy 100zl bo 60 wydaje mi się za malo
Baby boo Spider Solo wyprzedaż tylko 100szt (567780384) - Aukcje internetowe Allegro
i dziś coś zadalyśmy się o wózkach i ona stwierdzila że jak chce to mi go odsprzeda bo Olivia juz niechce jeździć w wózku woli chodzić na nóżkach. I stwierdzila że moze go sprzdać za 60zli tak myśle ze chyba go od niej odkupimy ale damy 100zl bo 60 wydaje mi się za malo
no to Monia będziesz miała wymarzony wózek, bo chyba o takim myslałaś żeby kupic Matiemu ( tak jakoś mi świta) Ja bym dała 60 zł (tak jak chce) i dorzuciła kawkę i czekoladkimoja bratowa jakoś 3 miesiące temu kupila dla córci taki wózek
to specjalnie by za dużo nie kupować;-)Agulka dobrze ci świtaten wózek też byl na mojej liście a napoczątku jak go zobaczylam to strasznie bylam na niego napalonawózek ma 1 wielki minus-maly kosz na zakupy:-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
my się śmiejemy że w tym koszu ledwo gazeta się zmieścito specjalnie by za dużo nie kupować;-)
i czasami parasolkeJa do kosza na zakupy we wózku wkładam torebke : )
reklama
Podziel się: