reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

A JA SIĘ Z WAMI NIE ZGODZĘ:happy2::happy2:
UWAŻAM ŻE LEPIEJ JEST KUPIC UŻYWANY WÓZEK DOBREJ FIRMY W DOBYM STANIE NIZ NOWY NIE SPRAWDZONEJ FIRMY
MOJA KOLEZANKA KUPIŁA WŁAŚNIE TAKĄ PARASOLKĘ I BARDZO NARZEKAŁA JA MYŚLAŁAM, ŻE PRZESADZA ALE JAK MI DAŁA POPROWADZIĆ TO FAKTYCZNIE MIAŁA RACJĘ
TO TAK JAK Z CIUSZKAMI CZASEM UŻYWANE DOBREJ FIRMY POSŁUŻĄ DŁUŻEJ NIŻ NOWE KIEPSKIEJ JAKOŚCI...
ALE TO TYLKO MOJE ZDANIE...

reklama
wg. mnie Asia ma rację :tak:
Agulka dzięki zalinki do wózków ale jakoś żaden nie przypadl mi ostatecznie do gustu:no:
ostatecznie mam do wyboru po dlugich przemyśleniach i rozmowach z D
WOZEK GRACO MOJO PARASOLKA HIT PROMOCJA KURIER 24h (504385612) - Aukcje internetowe Allegro
albo ten graco quatro (ten który mi wszyscy odradzają)
z jednej strony dobra by byla wlaśnie ta parasolka bo taka zgrabna, zajmuje malo miejsca w bagażniku ale czy nadaje się na wyprawy do lasku, w góry, no i ten kosz taki malo pojemny:dry:zaś ten graco quatro to ma fajny taki duży kosz i wygląda na stabilny wózek no i sama jeszcze niewiem yboru dokonam dopiero po świętach bo teraz nie ma na to zbyt finansów i glowy:tak:

monia, prawdziwa parasolka nie nadaje sie na wyprayw do lasu, czy w gory, na zakupy tez nie, bo nic nie zmiescisz. ja w takich celach uzywam starej spacerowki,a parasolke woze w samochodzie jako wozek tzw dojazdowy

no i wlaśnie w tym problem:baffled:bo strasznie podoba mi się ten duży graco quatro ale niewiem czy zmieści mi się do bagażnika auta no a na dwa wózki to mnie niestać więc muszę wybrać któryś z tych w sumie teraz jeżdzimy taką spacerówką i mieści mi się do auta ogólnie jestem z niej zadowolona tylko jest mocno zniszczona i wstyd już mi ją jeżdzić do miasta a zaś drugiej takiej samej też bym niechciala:no:
WÓZEK spacerowy ZOOTY-SWALLOW - PROMOCJA (W-wa) (502505231) - Aukcje internetowe Allegro
tylko starszy model bo zamiast tacki jest pałąk

reklama
Do góry