reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
jakoś mi ciężkoMonia zmień model to będziesz miała kłopot z głowy
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
wizualnie 3,ale strasznie duże te wózki. Naprawdę potrzebny Ci taki? Może okazać się,że zakup był zbędny,bo zamiast wózka lepsze będą nóżki. Jak spojrzałam na zdjęcie to skojarzyło mi się, że koleżanka miała taki i narzekała,że gówniany i mi bardzo się nie podobał
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dokonalam wyboru w sprawie łużeczka oczywiście po dlugich szukaniach i namyslach
ŁÓŻECZKO-KOJEC-CONECO-VENUS 2009 + MAGA GRATISY (509516176) - Aukcje internetowe Allegro
tylko mam problem z kolorem niebieskie czy czerwone no i muszę szybko decydować bo chce już zalicytować i iść zaplacić żeby jak najprędzej je mieć czerwone, niebieskie, niebieskie, czerwone sama już niewiem które lepsze
ŁÓŻECZKO-KOJEC-CONECO-VENUS 2009 + MAGA GRATISY (509516176) - Aukcje internetowe Allegro
tylko mam problem z kolorem niebieskie czy czerwone no i muszę szybko decydować bo chce już zalicytować i iść zaplacić żeby jak najprędzej je mieć czerwone, niebieskie, niebieskie, czerwone sama już niewiem które lepsze
Dokonalam wyboru w sprawie łużeczka oczywiście po dlugich szukaniach i namyslach
Zielone :-) mi sie podoba zielone ale ja jestem mało obiektywna jeżeli chodzi o kolory.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
zamówilam niebieskie i teraz niewiem czy zrobilam dobrze bo podoba mi się też czerwone zielone też jest ladne ale jakos tamte kolory mi się bardzo podobają
kurde teraz się zastanawiam czy nie zmienić na czerwone
kurde teraz się zastanawiam czy nie zmienić na czerwone
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
Zielone :-) mi sie podoba zielone ale ja jestem mało obiektywna jeżeli chodzi o kolory.
mnie tez zielone, bo nardziej by mi pasowalo do pokoju. no i Monia w koncu jaki kolor wzielas?
nuska, a czmu jestes malo obiektywna w sprawie kolorow?
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
wzielam niebieskie i niewiem czy dobrze wybralammnie tez zielone, bo nardziej by mi pasowalo do pokoju. no i Monia w koncu jaki kolor wzielas?
Podziel się: