reklama
ZylionyNuśka, Hruda - a byłyscie w Mama i ja? Ja nie bylam, ciekawa jestem czy maja tam wybor fotelikow samochodowych?
Hruda - dzieki za info, to my ze Stasiem w poniedzialk sie chyba tam wybierzemy, na przymiarke. Kupic tam nie kupie bo porownuje z ich strony ceny z tymi na allegro i przy wybranym przeze mnie foteliku jest 50 ziko roznicy, za tą kaskę mozna cos kupic.
Asia KC - czasem bywam w Akpolu, mają dobre ceny, sa tam foteliki samochodowe, ale nie wyobrazam sobie tam wjechac ze Staskiem w wozku. Dawno sie nie odzywalas.
Mysle, ze w poniedzialek poprzymierzam foteliki, ale jestem prawie zdecydowana na Chicco Key 1 x-plus. Cenowo bardzo przyzwoicie, a w testach wypada dobrze.
Fajna stronkę znalazłam:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
Asia KC - czasem bywam w Akpolu, mają dobre ceny, sa tam foteliki samochodowe, ale nie wyobrazam sobie tam wjechac ze Staskiem w wozku. Dawno sie nie odzywalas.
Mysle, ze w poniedzialek poprzymierzam foteliki, ale jestem prawie zdecydowana na Chicco Key 1 x-plus. Cenowo bardzo przyzwoicie, a w testach wypada dobrze.
Fajna stronkę znalazłam:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
Akpol jest bardzo fajny, w zasadzie co mi przyjdzie do głowy by kupic dziecku to tam dostane i jeszcze jest wybor. No i ceny dobre. Tylko ja to z moim partnerem (Stachem) wszedzie jezdze, tam jest ciasnawo i troche mi daleko. W Gdansku jest tez sklep Bobo Raj gdzies kolo Srebrzyska, moja szwagierka go sobie chwali, ale dla mnie i mojego partnera ;-) to juz koniec swiata.
A to Akpol jest wszechPolski? sorki ale myslalam ze tylko w Gdansku.A czy Wy wizytujecie czasem Akpol?
Ceny nie zawsze sa nizsze. Czasem w wypasionym sklepie Mama i ja jest taniej ( artykuly zabezpieczajace, pieluchy). Poza tym obsluga jest fatalna, nie przyjmuja zwrotow i wkurza mnie ten PRLowki klimat. Ale foteliki maja, nie wiem tylko czy rzeczywiscie tansze.Akpol jest bardzo fajny, w zasadzie co mi przyjdzie do głowy by kupic dziecku to tam dostane i jeszcze jest wybor. No i ceny dobre. Tylko ja to z moim partnerem (Stachem) wszedzie jezdze, tam jest ciasnawo i troche mi daleko. W Gdansku jest tez sklep Bobo Raj gdzies kolo Srebrzyska, moja szwagierka go sobie chwali, ale dla mnie i mojego partnera ;-) to juz koniec swiata.
A ten Boboraj to nie jest wlasnie Akpol, na Jaskowej?
Hruda - no widzisz, co dwie baby to nie jedna. Musze sie do tego Mama i ja przejechac w takim razie. Akpol jest na Jaśkowej a Boboraj gdzie indziej, na bank co innego, ale nie wiem gdzie ten drugi dokladnie jest. Boboraj ma duzo artykulow na allegro i moja szwagierka mowi ze maja wtedy wystawione taniej niz w sklepie, a jak sie samemu po nie podjedzie to korzystnie. Asia Kc nie jest z Trojmiasta, ale czesto bywała bo to marynarzowa
reklama
Podziel się: