reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
Hruda - dzieki za info, to my ze Stasiem w poniedzialk sie chyba tam wybierzemy, na przymiarke. Kupic tam nie kupie bo porownuje z ich strony ceny z tymi na allegro i przy wybranym przeze mnie foteliku jest 50 ziko roznicy, za tą kaskę mozna cos kupic.
Asia KC - czasem bywam w Akpolu, mają dobre ceny, sa tam foteliki samochodowe, ale nie wyobrazam sobie tam wjechac ze Staskiem w wozku. Dawno sie nie odzywalas.

Mysle, ze w poniedzialek poprzymierzam foteliki, ale jestem prawie zdecydowana na Chicco Key 1 x-plus. Cenowo bardzo przyzwoicie, a w testach wypada dobrze.

Fajna stronkę znalazłam:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

Cariocca - no właśnie powracam na łono BB :-)
Tak sobie pomyślałam o Akpolu bo tam mają wszystko - od smoczków po pojazdy na akumulatory :tak:

Akpol jest bardzo fajny, w zasadzie co mi przyjdzie do głowy by kupic dziecku to tam dostane i jeszcze jest wybor. No i ceny dobre. Tylko ja to z moim partnerem (Stachem) wszedzie jezdze, tam jest ciasnawo i troche mi daleko. W Gdansku jest tez sklep Bobo Raj gdzies kolo Srebrzyska, moja szwagierka go sobie chwali, ale dla mnie i mojego partnera ;-) to juz koniec swiata.

A czy Wy wizytujecie czasem Akpol?
A to Akpol jest wszechPolski? sorki ale myslalam ze tylko w Gdansku.
Akpol jest bardzo fajny, w zasadzie co mi przyjdzie do głowy by kupic dziecku to tam dostane i jeszcze jest wybor. No i ceny dobre. Tylko ja to z moim partnerem (Stachem) wszedzie jezdze, tam jest ciasnawo i troche mi daleko. W Gdansku jest tez sklep Bobo Raj gdzies kolo Srebrzyska, moja szwagierka go sobie chwali, ale dla mnie i mojego partnera ;-) to juz koniec swiata.
Ceny nie zawsze sa nizsze. Czasem w wypasionym sklepie Mama i ja jest taniej ( artykuly zabezpieczajace, pieluchy). Poza tym obsluga jest fatalna, nie przyjmuja zwrotow i wkurza mnie ten PRLowki klimat. Ale foteliki maja, nie wiem tylko czy rzeczywiscie tansze.
A ten Boboraj to nie jest wlasnie Akpol, na Jaskowej?

Hruda - no widzisz, co dwie baby to nie jedna. Musze sie do tego Mama i ja przejechac w takim razie. Akpol jest na Jaśkowej a Boboraj gdzie indziej, na bank co innego, ale nie wiem gdzie ten drugi dokladnie jest. Boboraj ma duzo artykulow na allegro i moja szwagierka mowi ze maja wtedy wystawione taniej niz w sklepie, a jak sie samemu po nie podjedzie to korzystnie. Asia Kc nie jest z Trojmiasta, ale czesto bywała bo to marynarzowa :-D

reklama
Do góry