JA mam taką parasolkę GRACO MOJO kolor GREG na moje potrzeby ok no i się rozkłada na płasko, może na zimę dokupię jakiś śpiworek albo tylko kocyk bo na długie spacery to mam MUTSY
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Przyszedł dzisiaj nowy wózek Zuzi i jest super świetnie się prowadzi no i jest śliczny zdecydowanie można z niego korzystać zamiast spacerówki a nie jako taki dodatkowy wózek
Nuśka też mam Mutsiego ale raczej już nie będę go używać chyba że gondolkę przy kolejnym dziecku
Nuśka też mam Mutsiego ale raczej już nie będę go używać chyba że gondolkę przy kolejnym dziecku
Przyszedł dzisiaj nowy wózek Zuzi i jest super świetnie się prowadzi no i jest śliczny zdecydowanie można z niego korzystać zamiast spacerówki a nie jako taki dodatkowy wózek
No ta Twoja parasolka to normalna spacerówka więc spokojnie możesz jej używać jako wózek podstawowy za to nasz Mutsy przyda się jeszcze na pewno bo ma duże koła a u mojej mamy jest droga piaskowa i będzie jej lżej go prowadzić.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ciarioca link o który prosiłaś
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TECHNO XLR 2008 + OSŁONKA - ŚPIWOREK
Wózek moim zdaniem jest bardzo fajny ale i drogi ale tak jak wcześniej pisałam będzie używany jako wózek główny a nie dodatkowy
ma też oczywiście niewielkie wady to znaczy ta wkładka (Zuzia ma różową ) jest z takiego jakby zamszu i na pewno będzie bardzo się brudzić dlatego ja przekręciłam na brązową stronę (wkładka jest dwustronna) i nie ma problemu bo to jest z innego materiału poza tym bardziej mi się podoba bo nie lubię różu w nadmiarze
na początku nie mogłam się przyzwyczaić do tych małych kółek bo nie ma co ukrywać jest niewielka różnica pomiędzy wózkiem na grubych pompowanych kołach ale generalnie prowadzi się super i jest idealny zwłaszcza jeżeli mieszka się w mieście bardzo dobrze spisuje się na krawężnikach schodach itd
ma bardzo fajny patent z budką którą można dodatkowo obniżyć i jeszcze dodatkowo wysunąć taką specjalną folię co chroni przed słońcem (parasolka nie jest już potrzebna) i deszczem no i ma fajny ciepły śpiworek na nóżki
można dodatkowo wysunąć oparcie na nóżki co sprawia że nie wiszą i dziecku jest wygodnie nawet jak śpi
z tego co wiem są też tańsze modele które mają podobne funkcję np
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: QUEST SPORT
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TECHNO XT - parasolka najwyższej klasy
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TECHNO XLR 2008 + OSŁONKA - ŚPIWOREK
Wózek moim zdaniem jest bardzo fajny ale i drogi ale tak jak wcześniej pisałam będzie używany jako wózek główny a nie dodatkowy
ma też oczywiście niewielkie wady to znaczy ta wkładka (Zuzia ma różową ) jest z takiego jakby zamszu i na pewno będzie bardzo się brudzić dlatego ja przekręciłam na brązową stronę (wkładka jest dwustronna) i nie ma problemu bo to jest z innego materiału poza tym bardziej mi się podoba bo nie lubię różu w nadmiarze
na początku nie mogłam się przyzwyczaić do tych małych kółek bo nie ma co ukrywać jest niewielka różnica pomiędzy wózkiem na grubych pompowanych kołach ale generalnie prowadzi się super i jest idealny zwłaszcza jeżeli mieszka się w mieście bardzo dobrze spisuje się na krawężnikach schodach itd
ma bardzo fajny patent z budką którą można dodatkowo obniżyć i jeszcze dodatkowo wysunąć taką specjalną folię co chroni przed słońcem (parasolka nie jest już potrzebna) i deszczem no i ma fajny ciepły śpiworek na nóżki
można dodatkowo wysunąć oparcie na nóżki co sprawia że nie wiszą i dziecku jest wygodnie nawet jak śpi
z tego co wiem są też tańsze modele które mają podobne funkcję np
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: QUEST SPORT
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TECHNO XT - parasolka najwyższej klasy
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Atru - Jak sie sprawuje? O Chicco mysle, o tym modelu i o jeszcze dwoch (for me i ct.04). Jak wroce do Trojmiasta to pojedziemy sobie ze Staskiem "poprzymierzac". To moje faworyty:
Graco Mosaic:
w zasadzie podobny Chicco ct.04:
Chicco Enjoy:
a najpowazniej zastanawiam się nad takim Everbight Roadmate - everbright:
tylko kolorek mi się nie podoba
Graco Mosaic:
w zasadzie podobny Chicco ct.04:
Chicco Enjoy:
a najpowazniej zastanawiam się nad takim Everbight Roadmate - everbright:
tylko kolorek mi się nie podoba
luandzia1
Entuzjast(k)a
a czy oparcie rozkłada się na płasko?
Jasne
co do wózków to chicco mnie się podobają do graco jakoś nie jestem przekonana ale chyba Tygrysek ma i jest zadowolona co do tego ostatniego wózka to też mi się podoba ale 10 kg to dość dużo jak na parasolkę
ja wózek kupiłam w bobowózki przez internet bo mają bardzo dobre ceny a oni mają sklep gdzieś w na Pomorzu (chyba w Gdyni) więc możesz podejść i pooglądać na żywo
Ostatnia edycja:
reklama
Mają sklep w Rumii, moze sie tam wybiore. Ten ostatni ciezki wozek podoba mi sie, bo szukam nie tylko parasolki dla Stasia ale za niecale dwa lata, zeby mogl drugi maluszek z niego korzystac. Nie chcialabym miec wozka gondoli, wozka spacerowki i wozka prasolki. Biore jeszcze pod uwage zeby sobie z Mamas&Papas sciagnac wozek z Anglii albo z e-baya cos kupic w US. Chcialabym cos dobrego utrafic.
Podziel się: