reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

Justyna - czy ten Uni Baby ma mozliwosc zmiany pozycji?
Nuśka - w Rumii jest taki duzy sklep www.bobowozki.pl moze sie umowimy na oglądanie fotelików i przymiarki? Tam chyba jest duzy wybór. Wrocilas juz do pracy?

reklama
MY naszemu dziecku kupilismy fotelik na pierwsze urodzinki:):)
Wybralismy sie z małym do sklepu posiedzial w kilku i w zasadzie też bralismy pod uwagejego reakcje (oczywiscie mielismy kilka swoich typów) w rezultacie wybralismy maxi cosi tobi i jestesmy bardzo zadowoleni. Jakubek lubi w nim jeździc i wszyscy są zadowoleni:-)

wciaz chodzi mi po glowie ten fotelik: ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: KIDDY Infinity Pro + ZABAWKI>

Ten albo Maxi Cosi Tobi, bo te dwa maja najwyzsza notację w testach bezpieczenstwa.

Moja szwagierka porzyczyla dla Stasia fotelik Mappi (taki tani, w Tesco tez maja tą markę) i w zasadze jest wygodny, ma zagłówek, łatwo się wsadza i wysadza dziecko. Mowila, ze jest tez bezpieczny.

Nuska a w Mamie i ja maja duzy wbor fotelikow?

Ostatnia edycja:
Nuśka - w Rumii jest taki duzy sklep www.bobowozki.pl moze sie umowimy na oglądanie fotelików i przymiarki? Tam chyba jest duzy wybór. Wrocilas juz do pracy?
Bylam w tym sklepie ale jak jeszcze byl w Gdyni ( chyba ten sam:szok::baffled:) Za duzy to sklep nie byl, dosc malo fotelikow do zobaczenia 'na zywo'. Moze w Rumii jest wiekszy...Ja mam Romera, slyszalam ze to najbardziej bezpieczne foteliki. Mam go w spadku ale jestem bardzo zadowolona. Jest 3stopniowa regulacja oparcia, odpowiednie wyprofilowane zaglowki, podnozki itp Stas czuje sie w nim bardzo komfortowo.

hejka fajne i tanie są foteliki coneco i jak bym miała kupić nowy to taki bym kupiła a dla Wiki odkupiłam fotelik używany od koleżanki z pracy taki do 18 kilo bo jak mała urośnie to dostanie fotelik Szymka do 36 a temu kupie styropianowy "podupnik"
no i wreszcie po tylu tygodniach oglądania rozmyślania i zbierania kasy kupiłam małej spacerówkę
SPACERÓWKA BABY DESIGN TRAVEL - SUPEROFERTA !!!!! (416104255) - Aukcje internetowe Allegro
taki tylko turkusowo grafitowy huraaaaaaaa

A pewnie że możemy tylko może ja najpierw wpadnę sprawdzić czy warto???
Do pracy wracam 1 października:-:)rofl2::baffled:

wciaz chodzi mi po glowie ten fotelik: ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: KIDDY Infinity Pro + ZABAWKI>

Ten albo Maxi Cosi Tobi, bo te dwa maja najwyzsza notację w testach bezpieczenstwa.

Moja szwagierka porzyczyla dla Stasia fotelik Mappi (taki tani, w Tesco tez maja tą markę) i w zasadze jest wygodny, ma zagłówek, łatwo się wsadza i wysadza dziecko. Mowila, ze jest tez bezpieczny.

Nuska a w Mamie i ja maja duzy wbor fotelikow?

:tak::tak: sporo mają fotelików i można obejrzeć na "żywo" nie tylko w katalogu na pewno jest Maxi Cosi Tobi bo się nad nim zastanawiałam ale on raczej jest w większości sklepów, a ten co Ty pokazujesz wyżej też jest fajny ale nie wiem czy mają. ciekaw rozwiązanie nie widziałam jeszcze takiego.

Bylam w tym sklepie ale jak jeszcze byl w Gdyni ( chyba ten sam:szok::baffled:) Za duzy to sklep nie byl, dosc malo fotelikow do zobaczenia 'na zywo'. Moze w Rumii jest wiekszy...Ja mam Romera, slyszalam ze to najbardziej bezpieczne foteliki. Mam go w spadku ale jestem bardzo zadowolona. Jest 3stopniowa regulacja oparcia, odpowiednie wyprofilowane zaglowki, podnozki itp Stas czuje sie w nim bardzo komfortowo.

A jaki masz model???

A czy mozecie napisac, co Was wnerwia w fotelikach, na co zwrocic uwagę. Pomijam sprawy typu jakie testy bezpieczenstwa itp, tylko rodzaju "upierdliwe zapięcie".

Hruda - ten sklep bobowozki byl w Gdyni i zostal przeniesiony do Rumii i moze maja wieksza powierznie, a bylas w Mama i ja albo Akpolu? Gdzie kupilas swoj fotelik?
Nuska - to sprawdz kochana czy warto. U Was tez jest chyba sklep Coccodilo jakis wiekszy?

reklama
A czy mozecie napisac, co Was wnerwia w fotelikach, na co zwrocic uwagę. Pomijam sprawy typu jakie testy bezpieczenstwa itp, tylko rodzaju "upierdliwe zapięcie".

Hruda - ten sklep bobowozki byl w Gdyni i zostal przeniesiony do Rumii i moze maja wieksza powierznie, a bylas w Mama i ja albo Akpolu? Gdzie kupilas swoj fotelik?
Nuska - to sprawdz kochana czy warto. U Was tez jest chyba sklep Coccodilo jakis wiekszy?

W Galerii Auchan jest sklep Coccodrillo mają dość drogie ale fajniutkie ciuszki.
A i co mogę powiedzieć to jakość jest dobra jak na razie nie zawiodłam się mam parę ciuszków z tego sklepu.

Do góry