reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

Mysle, ze w poniedzialek poprzymierzam foteliki, ale jestem prawie zdecydowana na Chicco Key 1 x-plus. Cenowo bardzo przyzwoicie, a w testach wypada dobrze.

Fajna stronkę znalazłam:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

Carioca, ja dzisiaj byłam oglądać foteliki i właśnie ten nam sprzedawca polecał. Też jestem prawie na niego zdecydowana. Tylko nie wiem jaki wybrać:
ten czy ten drugi
CHICCO KEY 1 X-PLUS, 9-18 KG,KOLOR 2008-PERRIOT (430769263) - Aukcje internetowe Allegro

Fotelik Chicco Key 1 X-Plus 2008 OrginaŁ GWARANCJ (430448571) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
kupiłam taki kolor granatowy ze wstawkami w biało-granatowe paski. nie widzialam na zywo tego w te kropy niestety, natomiast widzialam ten drugi i moim osobistym subiektywnym zdaniem - nie podobał mi się, bo to dość oklepane połączenie. Ale wszystkie tapicerki mają wykończenie na super poziomie. Tylko tak dla przypomnienia Doti - poczytaj komentarze sprzedajacych na allegro, czy maja duzo sprzedanych rzeczy itp :happy: bo to znaczący wydatek.

Carioca obiecane zdjęcia

początkowo chciałam kupić taki wózek

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=4_210&products_id=679&<osCsid>

było przymierzanie w sklepie itd ale ostatecznie skończyło się na oglądaniu

potem jak dowiedzieliśmy się że babcie dorzucą się do wózka zdecydowaliśmy się że kupimy maclarena

i już prawie kupiliśmy ten

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=8&products_id=878&<osCsid>

ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na xlr (brązowo- różowy)

..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TECHNO XLR 2008 + OSŁONKA - ŚPIWOREK

Luandzia dla mnie to te trzy wóżki są za drogie, ale jakbym miała wybierac to pierwsza opcja jest najlepsza i też ocieplany pokrowiec na nóżki

Wózek jest już kupiony i nie ma odwrotu :-D
a tak na serio różnica jest nie tylko w cenie niestety zdjęcia tego nie oddają głownie dlatego rzadko robię zakupy przez internet ... chyba że mam okazję obejrzeć sobie coś wcześniej w sklepie a w internecie jest tańsze

reklama
Do góry