reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

reklama
ja narazie za bardzo nie mam czasu bo zbliza sie koniec roku wiec trzeba wszystko w przedszkolu pozałatwiac ale jeszcze troche i obaj beda w domu szalec zeby tylko pogoda sie poprawiła

No u mnie też koniec roku szkolnego się zbliża, młody praktycznie już do szkoły nie chodzi , bo oceny wystawione, ale na zakończenie będzie akademia , występy, więc ćwiczymy w domu teksty, wierszyki- wesoło mamy:-) Wakacje już zaplanowane:-)
Tylko żeby pogoda była..bo na razie to mamy jesień a nie lato:-(
Jak myslicie czy słoneczko do na jeszcze zawita?:-(

Boże , jak dobrze że ja nie trafiłam na tego Kurosada, tyle się naczytałam o nim złego jak traktuje kobiety, powinni go usunąc z tego szpitala bo im tylko renome psuje....Świtała jest ok , no faktycznie jest bardzo zapracowany, i może nie wydala

Pajkaa a jak ty sie czujesz? Jak dzidzia?:-) Na kiedy masz termin?

nie odzywałam sie bo mam zapalenie korzonek :wściekła/y: przeziębiłam sie jak byłam na impresie w sobote :-( ale dzisiaj przynajmniej potrafię chodzić.
No to nasz pokoik zostały jeszcze rolety i lampa na sufit, ale ogólnie pokoik zakończony :)
2qw0m80.jpg

244sd44.jpg

2zznj8p.jpg

Pajkaa ale sliczny pokoik dla swojego dzidziusia wyszykowałaś:-):-) Normalnie jak z bajki:-) Na pewno sie dzidziulkowi spodoba:-) A na kiedy masz termin? To już pewnie niedługo? Powodzenia!!:-)

hej laseczki:-)
zakazana na początek pojedziemy w Góry Świętokrzyskie na tydzień , potem do teściów, następnie do mojej babci do Wrocławia, a potem się zobaczy:-) Tylko pogoda mnie martwi..coś czarno to widzę...:-(A ty gdzie się wybierasz?

reklama
Regina planowo terminy mam dwa na 13 sierpnia i 17 sierpnia bo tak defakto nie wiadomo jaki dzień liczyć za pierwszy dzień miesiączki i lekarka sama stwierdziła, ze wyjdzie w praniu. Natomiast USG jest na 13 sierpnia.

Do góry