reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Pajka pokoik śliczny :):) życzę żebyś urodziła 13, bo fajne dzieciaki sie wtedy rodzą hihi,
Reghina ja na wakacje nad morze sie wybieram a w sierpniu w gory albo do Austrii do kuzyna....
a teraz zbieram siły, bo cosik mnie choróbsko złapało...
byłam z małym na usg bioderek i wszystko ok :) pani doktor powiedziała, że jest bardzo duzym chłopakiem i grzecznym :) a poza tym byl tylko jednym chlopczykiem a tak to same dziewczynki hihi

reklama
Ja jak rodziłam Lene to połozne się śmiały, że wojen nie będzie , bo sie same dziewczynki rodzą:-)
Taki był wysyp dziewczynek wtedy , a chłopców to sie paru tylko urodziło:) Jak dorosną to bedą mogli przebierac w dziewczynach do wyboru , do koloru hihi:-):-)
Bibi mam nadzieję, że to choróbsko cie puści jak najszybciej..ja zreszta te zakatarzona i zakichana:-)

Siemka:-):-)

TataAdasia witaj w gronie szalonych mamusiek:-) Czy sie znajdzie dla ciebie miejsce? Co za pytanie, wbijaj do nas, im więcej ludzików tym lepiej:-)

Kunda no i jak tam po zakończeniu , fajne występy dzieci przygotowały? Ja mam jutro akademię w szkole, nie za bardzo mi się chce iść no ale mus jest:-)
Dzieciaki sie pewnie cieszą ,że już wakacje mają...tylko żeby wreszcie słoneczko wyszło plisss:-D

Pajkaa
a ty gdzie sie podziewasz? Pisz co u ciebie:-)

Wkurza mnie ta pogoda mamy robic dzis ognisko a tu nie wiadomo co robic bedzie lac czy nie bo w sumie ciepło jest dzieciaki nie beda narzekac bo nie problem gumiaki zalorzyc i polarki

jestem i ja :):)
witraj tato Adasia ale fajnie będzie mieć jednego tatuśka :D

dziewczynki ponoć od jutra ma byc rozpogodzenie...tylko wiadomo jak z ta pogodą jest :p

mnie tez juz ona dobija...raz upaly a zaraz zimno...kurcze dobrze ze filip zdrowy, bo ja to zaraz na takie zmiany chora jestem...

Kunda ognisko pewnie się udało, bo deszczu na szczęście nie było (przynajmniej w mojej części dąbrowy)

No a mój syn zakończyl dzisiaj rok szkolny z wielką pompą, była uroczysta akademia , wystepy i chwile wzruszenia , bo wraz z końcem 3 klasy zaczyna sie dla niego zupełnie nowy etap w edukacji szkolnej...już nie będzie jednej pani, jednej klasy- dojdą zupełnie nowe przedmioty- czas powoli wydorośleć:-)

reklama
Dziewczyny jutro ma być trochę słońca, także nie wiem jak Wy ale ja biorę Adasia na spacerek do parku :)
kol. Bibiana mnie też jest miło gościć w Waszym gronie :) Szczególnie, że my tu wszyscy jesteśmy prawie sąsiadami... ;P Nie wiem czy którejś z Was nie spotkam jutro na spacerze... ;P

Do góry