reklama
edi
mamusia Wojtusia
Ależ miałam dziś sen.Wszystko przez to,że Wojtek szalał...
Niby to ja i niby nie,trochę tak jakbym to oglądała.Dziewczyna w ciąży,ale okazuje się,że w jej brzuchu jest "obcy" i trzeba go koniecznie wyciąć i zabić 8) i kładą jej na brzuchu taką białą małą siateczkę z napisem dziecko-zabić : br........
Niby to ja i niby nie,trochę tak jakbym to oglądała.Dziewczyna w ciąży,ale okazuje się,że w jej brzuchu jest "obcy" i trzeba go koniecznie wyciąć i zabić 8) i kładą jej na brzuchu taką białą małą siateczkę z napisem dziecko-zabić : br........
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja dzis nie mialam w sumie zadnego snu,ale za to moja mama tak. Snilo jej sie,ze urodzilam trojaczki. I na dodatek byly czarne,wiec juz moja mama stracila nadzieje,ze dostane od Lukasza alimenty. A gdy nagle sie odwrocily okazalo sie,ze to ... maplki. ;D
Jak jechalam z nia do miasta,to mi powiedziala,zeby lepiej nie brac ze sklepu jeszcze wozka,zeby nie zapeszyc,skoro ona ma takie dziwne sny,hehe.
A ja jak bylam na weekend nad tym jeziorkiem,to snilam o tym,ze gadam wlasnie z Lukaszem,a on ma pomalowane (przezroczystym lakierem) paznokcie u rak i nog,hahahaha! ;D ;D ;D
Jak jechalam z nia do miasta,to mi powiedziala,zeby lepiej nie brac ze sklepu jeszcze wozka,zeby nie zapeszyc,skoro ona ma takie dziwne sny,hehe.
A ja jak bylam na weekend nad tym jeziorkiem,to snilam o tym,ze gadam wlasnie z Lukaszem,a on ma pomalowane (przezroczystym lakierem) paznokcie u rak i nog,hahahaha! ;D ;D ;D
kanga_aga
Fanka BB :)
hehe Agutko, ja w pierszej ciązy miałam sen, żę urodziłam.. pluszowego jeża
a teraz śniło mi się, że urodziłam synka, który miał baaardzo dorosła twarz 9 generalnie wyglądał jak mój ślubny) i do tego mówił - ale mówił tak jak Anka - czyli w języku dla większości nie zrozumiałym, a dla mnie oczywistym..
a teraz śniło mi się, że urodziłam synka, który miał baaardzo dorosła twarz 9 generalnie wyglądał jak mój ślubny) i do tego mówił - ale mówił tak jak Anka - czyli w języku dla większości nie zrozumiałym, a dla mnie oczywistym..
Ja praktycznie co wstałam a było to co dwi godziny śniłam o czym innym.Pamiętam kilka szczegółów z każdego z nich.Czystą wodę,budowany dom,wchodzenie po schodach,i moją zmarłą babcie.Wiem że te sny oznaczają dobre rzeczy.Więc jestem zadowolona. ;D
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja wieczorkiem,chyba,znowu za duzo o porodzie myslalam i przysnil mi sie ten,kto nie powinien.
reklama
cleo28
Fanka BB :)
mialam dziś okropny sen. Śnil mi siękolega-miłość z podstawowki który popełnil samobójstwo, potem drugi kolega w którym siekochałam w nastoletnim wieku (niestety zginął w wypadku samochodowym) a potem śnił mi się bardzo agresywny kot, który szczerzyl sie na mnie, prychal, rzucal sie na mnie a ja go dusiła a na koniec jeszcze bardziej agresywny pies. Nie wiem co to wszyskto znaczy ale nie był to miły sen
Podziel się: