reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny w ciąży

Mnie tez śniło się coś dziwnego. Nawet się troszkę wystraszyłam, ale teraz mnie to bawi :)

Śniło mi sie, ze siedze sobie przed telewizorem a tu czuje takie parcie na skore brzucha. Przygladam sie- a tu maluszek wystawił główke przez moj pępek i oglada telewizję jak gdyby nigdy nic. Bylam tak zdziwiona, ze nie wiedzialam co zrobic. jedyne co przyszlo mi do glowy, to jak go z powrotem tam wlozyc, bo musi jeszcze urosnąc! :p

reklama
fitusia... GENIALNE!!

Ja mialam tylko taki sen ze chcialam kupic dla mojej coreczki czapeczke ale nie moglam znalezc dobrej bo albo mialy szwy za twarde albo byly zle uszyte... a wszystkie inne byly za male.
Za to moj maz mial sen ze sie zajmowal dzieckiem i popsul je tzn ze tu cos odpadlo tam cos sie przesunelo... wtedy obudzil sie przerazony ale dzis sie z tego smiejemy :p

My czekamy na synka... ale ostatnio śniło mi się, że ot tak sobie bez żadnych ciężkich przejść urodziłam czworaczki - 3 synów i córeczkę... no i co tu dużo mówić - nawet we śnie byłam zdziwiona skąd się ich tyle wzięło....:happy:

Uff to nie tylko ja mam totalnie nierealne ale realistyczne sny:-D A już myślałam, że na łeb dostaję. Sny są wyraźne jak w dzieciństwie i boje sie absurdalnych rzeczy:no: Poród śnił mi się dwa razy, raz już samo maleńtswo(było obojniakiem, co mnie bardzo ucieszyło) i byłam strasznie zdziwiona, że nawet nie wiedziałam że sie urodzilo i nie placze, ale małe telepatycznie wytłumaczyło mi że nie wszystkie dzieci płaczą, a poród to pikuś:tak: Drugi raz śnił mi sie sam poród i był bezbolesny, sama nie wiedzialam kiedy co i jak:happy2: Mam adzieję, że mam sny prorocze...:sorry2:

Mi sie sniloz ze moj maz gral w filmach erotycznych takimi sex bombami a ja czzulam sie taka nieatrakcyjna i gruba w ciazy.A jak bylam zazdrosna to przyprowadzil mi je do domu aby mi udowodnic ze one go nie pociagaja i ze sa tylko pryjaciolmi.Kosmar.

Potem opowiedzialam mezowi ten sen a przez kolejne 2 dni sie dopytywal gdzie moze dostac taka prace i ile placa.

A mnie sie teraz ciągle śni, że już urodziłam i dostaję maluszka ręce w beciku do karmienia. I śnią mi się głównie emocje z tym zwiazane- takie ogromne wzruszenie i narastajaca miłosc do tej nowej istotki..

Witajcie dziewczynki :) Moze ktos mi powie, co oznaczają sny typu zblizajacy sie porod, ciaza, czy wizyta u lekarza na ktorej dowiaduje sie ze jestem w ciazy? Dodam ze w ciazy nie jestem, staramy sie z mezem, bardzo bym chciala zeby te sny sie sprawdzily. Pozdrawiam

Jak byłam w ciąży to trzy razy śniło mie że miałam juz córeczke, i okazało sie potem że urodziłam córeczke:tak:wiec proroczy;-) pierwszy raz przyśniła mi sie jak sie posprzeczałam z mezem o wyprawke, konkretnie o wozek że kupie sama przed pojsciem do szpitala, maz upierał sie że on kupi sam jak ja bede w szpitalu:tak:i w nocy śni mi sie że urodziłam córeczke i woże ja w moim wózku dla lalek z dzieciństwa a ona tak na mnie patrzyła swoimi dużymi oczami:-):tak:dwa pozostałe sny nie były przyjemne, ale na szczeście sie nie sprawdziły:tak::-)

reklama
Mi się śniło cały czas że urodziłam chłopczyka, nawet wtedy kiedy już wiedziałam że będzie dziewczynka. Oprócz tego wciąż miałm sny związane z moją przeszłością, a raczej z ludźmi którzy odcisnęli jakiś ślad w moim życiu. No i obowiązkowo w każdym śnie pojawiają się koty ( sama hoduje 4 sztuki ;)). Teraz już pod koniec to nawet koszmary sie pojawiają, a przez całą ciąże ich nie miałam! A z racji tego że nie przesypiam dobrz nocy i budze sie co chiwla sny są róznorodne, ale zawsze chodzi w nich o dziecko i koty :D

Do góry