reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

reklama
Ja pisałam troszkę z maqnio i wrzucam tutaj smsiki od niej przepraszam,że dopiero teraz piszę ale jestem nie do zycia.Okazało się,że ZZO w ogóle nie działało i CC było pod pełną narkozą,zaintubowali mnie i teraz gardła nie czuję,poza tym jest ok,przeciwbólowy leci cały czas także spoko

Maleńka jest ze mną cały czas,ciągnie cycusia,że aż miło.Jestem pijana z miłości,gapię się na nią non stop!Kochana dziękuję Ci za łączność z BB Proszę Cię wyściskaj i podziękuj wszystkim cioteczkom!A danuśce iwonuś i balkan za sms!Moć całusów!

Kochane informuję się sama!! Jestem dalej w szpitalu, wychodzę prawdopodobnie w poniedziałek jak nic się nie ruszy, KTG dalej się zwęża ale czekają z wywołaniem bo wszystko jest dobrze. Skurczy brak, rozwarcia żadnego i leżę, szlak mnie trafia bo duszno a ja weekend spędzę tutaj. Trzymajcie kciuki by mnie coś ruszyło szybciej i bym urodziła!!!!!!

Buziaki dla wszystkich lipcóweczek i naszych dzieciaczków:*:*:*:*

Sma od Marzenki:

Marzena najpierw przyslala smsa z zapytaniem kto sie jeszcze rozpakowal, oraz z pozxrowieniami dla was wszystkich :-D.

Spytalam jak sie czuje i odpowiedziala:

"ja i malutka czujemy sie bardzo dobrze zwlaszcza ze nie bylam cieta. Mala je i spi, jest grzeczniutka. Kocham ja bardzo mocno. "

spytalam kiedy wracaja do domu.

" w niedziele"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry