reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

reklama
Ja pisałam troszkę z maqnio i wrzucam tutaj smsiki od niej przepraszam,że dopiero teraz piszę ale jestem nie do zycia.Okazało się,że ZZO w ogóle nie działało i CC było pod pełną narkozą,zaintubowali mnie i teraz gardła nie czuję,poza tym jest ok,przeciwbólowy leci cały czas także spoko

Maleńka jest ze mną cały czas,ciągnie cycusia,że aż miło.Jestem pijana z miłości,gapię się na nią non stop!Kochana dziękuję Ci za łączność z BB Proszę Cię wyściskaj i podziękuj wszystkim cioteczkom!A danuśce iwonuś i balkan za sms!Moć całusów!

Kochane informuję się sama!! Jestem dalej w szpitalu, wychodzę prawdopodobnie w poniedziałek jak nic się nie ruszy, KTG dalej się zwęża ale czekają z wywołaniem bo wszystko jest dobrze. Skurczy brak, rozwarcia żadnego i leżę, szlak mnie trafia bo duszno a ja weekend spędzę tutaj. Trzymajcie kciuki by mnie coś ruszyło szybciej i bym urodziła!!!!!!

Buziaki dla wszystkich lipcóweczek i naszych dzieciaczków:*:*:*:*

Sma od Marzenki:

Marzena najpierw przyslala smsa z zapytaniem kto sie jeszcze rozpakowal, oraz z pozxrowieniami dla was wszystkich :-D.

Spytalam jak sie czuje i odpowiedziala:

"ja i malutka czujemy sie bardzo dobrze zwlaszcza ze nie bylam cieta. Mala je i spi, jest grzeczniutka. Kocham ja bardzo mocno. "

spytalam kiedy wracaja do domu.

" w niedziele"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry