reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

reklama
Nocny sms od Wisienki Ja w końcu doszłam do siebie i już jestem poodłączna od wszystkiego, normalnie sie poruszam.Byłam długo na pooperacyjnej bo miałam straszne ciśnienie, a potem zawieźli mnie na noworodkowy . Tam mnie pionizowali i brałam prysznic. Emilka leżała ze mną i ja karmiłam. ładnie ssie.Teraz zabrali ja bo nie dają na pierwszą noc po cc.A co do porodu po 0 22 zaczęły się bardzo mocne skurcze , były co 4 min i bardzo bolesne, rozwarcie tylko 3cm.Koło pierwszej siostra kazała dzwonić po P bo mówiła,że do rana urodzę.I potem poszło bardzo szybko. Rozwarcie 7cm, bóle co 2min. Emisi tętno skakało ponad 200, moja blizna po cc źle reagowała i spojenie za mocno się rozeszło. Skurcze były juz takie, że nie było pomiędzy nimi prawie przerwy. Szybko zamieszanie się zrobiło i na cito cc. Nie bardzo przyjemne. 0 3.30 Emilka była z nami . Pokarmiłam ją i nas rozdzielili. Na szczęście już prawie razem dostałam jeszcze foty, ale przerastają one możliwości mojego fonu :-(

SMS od Maqnio: ,,Hej Kochana! Gin połozył mnie na 1-osobowej sali, także luz (chyba próbuje mnie udobruchać, hihi) poki co na oddz spokój, tylko 2 mamy z maluchami. Czekam na USG i zaczynam mieć stresa. Dzięki Słonko! buzi dla bb-brzucholów!"

i kolejny: ,,Słońce, jutro do południa cc!"

i nasępny: ,,Przeszczęśliwa! Żałuję, że cc, bo chciałam rodzić sn, ale w duszy z tym, to już nieważne! Najważniejsze, żeby tylko zdrowa byla, bo gina to wielowodzie niepokoi."

Napisałam, że trzymamy kciukule, ściskamy je mocno, i że maleńka jest zdrowa, nie ma innej opcji!

reklama
SMS od Sestinki: ,,Natalia 3450g, 55 cm, cc, przywitała świat o 9 rano. Obie mamy się dobrze, ja dochodzę do siebie po narkozie, a tatuś z małą w pokoiku leżą. Jestem szczęśliwa! Całuję Was"

Napisałam, że jej gratulujemy, życzymy zdrówka, i że Natalka jest śliczna (foto we właściwym wątku). :)))

Do góry