reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
wiesci od Anulki
Jeszcze nie urodziła , załozyli jej jakis balonik ale skurczy dalej nie ma , beda jej dawac kroplówke ale nie wie dokładnie kiedy, jakos ja długo trzymaja po tym odejsciu wód
bedzie miała o 12 w nocy podłaczone Oxy , moze cos z tego wyniknie , kazali jej teraz odpoczywac
Jeszcze nie urodziła , załozyli jej jakis balonik ale skurczy dalej nie ma , beda jej dawac kroplówke ale nie wie dokładnie kiedy, jakos ja długo trzymaja po tym odejsciu wód
bedzie miała o 12 w nocy podłaczone Oxy , moze cos z tego wyniknie , kazali jej teraz odpoczywac
Ostatnia edycja:
sms od psoci z godziny po 5ej rano skurcze są bolesne i mam bóle krzyżowe,jeszcze wytrzymuję
po 7mej mnie bardzo bolą skurcze,czekam na mojego gina,ma byc o 8.30 i podjąć decyzję co dalej,niech kurde to przyspieszy,bo po scianach zacznę chodzić chyba.Ucałuj prosze ode mnie dziewczyny ...
po 8mej Poszły mi wody,już leci mój gin!!
przed 9tą rozwarcie mam na 5cm,postep porodu książkowy więc czekają z oxy.Muszę dać radę,ale boli jak cholera!Już chcę tego szkraba przytulić
po 7mej mnie bardzo bolą skurcze,czekam na mojego gina,ma byc o 8.30 i podjąć decyzję co dalej,niech kurde to przyspieszy,bo po scianach zacznę chodzić chyba.Ucałuj prosze ode mnie dziewczyny ...
po 8mej Poszły mi wody,już leci mój gin!!
przed 9tą rozwarcie mam na 5cm,postep porodu książkowy więc czekają z oxy.Muszę dać radę,ale boli jak cholera!Już chcę tego szkraba przytulić
Ostatnia edycja:
Marzena197235
Anulka dalej nie urodziła , maja jejdopiero dzisiaj podłaczyc kroplówke , jak nie urodzi zrobia cesrake
Powiedziałam ze trzymamy za nia kciuki
Powiedziałam ze trzymamy za nia kciuki
margerita126
sms od Anulki198424 cięcie odwołane wróciły skurcze i czekamy.Mam juz dość jestem wymęczona psychicznie i fizycznie .
margerita126
sms od Anulki198424 Mam syna 2950, 54 cm podobny do mnie...miałam cc
Corin
Mama Trójki :)
Sms od Marzenki:
Odeszly mi wody, nie mam skurczy ani rozwarcia. Jutro napewno urodze, rano maja dac kroplowke. Pozdrawiam Marzena.
Odeszly mi wody, nie mam skurczy ani rozwarcia. Jutro napewno urodze, rano maja dac kroplowke. Pozdrawiam Marzena.
Corin
Mama Trójki :)
Od Marzenki ciag dalszy:
Wody mocno sie leja, nie panuje nad tym, cisnienie wysokie. Zobaczymy co bedzie a skurczy i rozwarcia nie ma.
Wody mocno sie leja, nie panuje nad tym, cisnienie wysokie. Zobaczymy co bedzie a skurczy i rozwarcia nie ma.
reklama
dodi_misia
Wisienka napisała do mnie.... Pytała co tam u nas na BB, ze mała zdrowa, ssie pięknie cycusia i nie chce od niego odchodzić Tylko, w bliźnie zrobił jej sie stan zapalny, leci ropa i krew, wzieli posiew i jutro jeszcze nie wyjdą... boi się, że zarazili ją jakimś szpitalnym zarazkiem i, ze będa musili otwierać znowu i czyscić macicę.... malutka jest grzeczna od 10 do 18 a potem marudzi z dwugodzinną przerwą na sen No i buziaki i że trzyma kciuki za wszystkie porody
Odpisałam w skrócie co sie u nas dzieje, kto urodził i że trzymamu kciuki za szybkie wyjście do domku! oby nic jej sie nie przyplątało i rana zagoiła sama! no i żeby wysciskała malutką od ciotek!
Odpisałam w skrócie co sie u nas dzieje, kto urodził i że trzymamu kciuki za szybkie wyjście do domku! oby nic jej sie nie przyplątało i rana zagoiła sama! no i żeby wysciskała malutką od ciotek!
Podziel się: