reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

reklama
wiesci od Anulki

Jeszcze nie urodziła , załozyli jej jakis balonik ale skurczy dalej nie ma , beda jej dawac kroplówke ale nie wie dokładnie kiedy, jakos ja długo trzymaja po tym odejsciu wód

bedzie miała o 12 w nocy podłaczone Oxy , moze cos z tego wyniknie , kazali jej teraz odpoczywac

Ostatnia edycja:
sms od psoci z godziny po 5ej rano skurcze są bolesne i mam bóle krzyżowe,jeszcze wytrzymuję :)

po 7mej :) mnie bardzo bolą skurcze,czekam na mojego gina,ma byc o 8.30 i podjąć decyzję co dalej,niech kurde to przyspieszy,bo po scianach zacznę chodzić chyba.Ucałuj prosze ode mnie dziewczyny ...

po 8mej Poszły mi wody,już leci mój gin!!

przed 9tą rozwarcie mam na 5cm,postep porodu książkowy więc czekają z oxy.Muszę dać radę,ale boli jak cholera!Już chcę tego szkraba przytulić

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka napisała do mnie.... Pytała co tam u nas na BB, ze mała zdrowa, ssie pięknie cycusia i nie chce od niego odchodzić:) Tylko, w bliźnie zrobił jej sie stan zapalny, leci ropa i krew, wzieli posiew i jutro jeszcze nie wyjdą... boi się, że zarazili ją jakimś szpitalnym zarazkiem i, ze będa musili otwierać znowu i czyscić macicę.... malutka jest grzeczna od 10 do 18 a potem marudzi z dwugodzinną przerwą na sen:) No i buziaki i że trzyma kciuki za wszystkie porody:)

Odpisałam w skrócie co sie u nas dzieje, kto urodził:) i że trzymamu kciuki za szybkie wyjście do domku! oby nic jej sie nie przyplątało i rana zagoiła sama! no i żeby wysciskała malutką od ciotek!

Do góry