reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!

Wiadomość od Lencji:
No i nasza córeczka Kornelka już na świecie :):):) urodziła się dziś o10.40 waży 3390g. i ma 52 cm., pozdrawiamy :)

reklama
a to wieści od dorotki28de:

"Dziś o 12.56 urodził się przez cc Ignaś. Ma 53 cm i 3600. Nie rodziłam w Toruniu. A jak Lencja i inne dziewczyny?"

SMS od ewela28 (czyli jednak):

" O północy odeszły mi wody, leżę na patologi ze skurczami na maxa bolącymi i rozwarciem zerowym. Masakra, boję się w cholerę. Pozdrów dziołchy i wybaczcie mi"

SMS z 6:20:

"Kurde blaszka umrę tu. skurcze co 2min, a rozwarcie na 1cm. Koszmar jakiś, ja już nie chcę rodzić:-("

Napisałam do Magdy M czy są już w domku, odpowiedziała:

"Cześć Gosiu a gdzie tam dalej w szpitalu może dzisiaj ale najpierw muszę czekać na lekarza który zrobi Kacperkowi usg wodniaczka. I jak na razie ani widu ani słychu pediatry ani lekarza od usg. Już mi się normalnie płakać chce bo tak to już wczoraj byśmy wyszli. Pozdrawiam"

sms od Ewela 13:25

,,umieram z bólu, a ktg nic nie rejestruje. mam mało wód chyba cesarka będzie, mały waży 3,2 ale po porodzie sie okaże.Koszmar jakis:(''

Więc tak:-)
SMS od ewela28 z godz. 10:06:
"A któraś się rozpakowała? Ja jeszcze na patologii załamka normalnie.:-("

Na pytanie ok. 11:30 "Czy jest jakiś postęp", SMS:
" Żadnego, rozwarcie na 2cm dalej, skurcze okropnie silne, normalnie sił już nie mam, zaraz mam usg, wody mi się cały czas sączą. Koszmar tyle mogę powiedzieć:-("

SMS z 18:52:
" Miałam cesarkę malutki ur się o 15:10 54cm 3400g 10pkt jest najsłodszym cukiereczkiem"

:-):-):-):-):-):tak::tak:

SMS od _Avena_ z godz. 20:00:

" Hej. Moja Iga przyszła na świat 11.06 przez cc, 3000 gram i 54cm. Czujemy się dobrze, pozdrowionka dla wszystkich zapakowanych i rozpakowanych mam i dzieciaczków"

Załączniki

• Zdj__cie0338.jpg
    Zdj__cie0338.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 86
Wiadomość od Kpi23:

Hej, my nadal w szpitalu. Mała uczy się jeść i nabiera wagi.A my coraz bardziej w Niej zakochani....A jak tam u Ciebie i na BB?Pewnie już sporo rozpakowanych?

Odpisałam jej że coraz więcej mamy rozpakowanych mamusiek i każdego dnia witamy nowe dzieciaczki...Przesłałam jej również od Nas pozdrowienia i jeszcze raz pogratulowałam Natalki!!!!

reklama
SMS od Ewus na zapytanie jak się czuję:

"Ja czuję się już dobrze, ale długo dochodziłam do siebie. dzieci są super:) b.grzeczne:) super wyniki i może niedługo wyjdziemy za szpitala karmię piersią obu:)"

A OTO WYCZEKIWANE ZDJĘCIA NASZYCH CZERWCOWYCH BLIŹNIAKÓW.
PO LEWEJ KUBUŚ, A PO PRAWEJ SZYMONEK.

Załączniki

• SP_A0023.jpg
    SP_A0023.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 137
Ostatnia edycja:
Do góry