reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!

Mam wiadomość od Kpi23:

"Dziś o 4.40 urodziła się Natalka.Nasze największe szczęście waży 2770g, ma 51cm i dostała 10pkt. Szczęśliwi rodzice Kasia i Jarek"

reklama
SMS od żyraffka dosłownie sprzed chwili:

"Jestem na porodówce. ledwo wróciłam z ktg do domu i odeszły mi wody. narazie rozwarcie 2cm. pozdrowiam"

SMS od Julia0903 z przed chwili:

"Wczoraj na fotelu u gina odeszły mi wody! ale niestety skurczy było bardzo mało, dali mi na spanie i rano o 6 podłączyli mi oksytocynę, niestety skurcze nadal kiepskie:/rozwarcie na 3cm. pewnie będzie mnie czekać cesarka! Pozdrawiam:)"

Sms od ewelinaimariusz:

Tu ewelinaimariusz, leżę pod ktg i sączą mi sie wody, rozwarcie się powiększyło z 2 na dobre 3 i mała waży nie 2200, a 2700. wiem, że mało mnie pamiętacie, ale też chcę być w rozpakowanych

EMALIA jest już na sali porodowej, zaczyna się. Oby było ok.
A LENA pojechała do teściów i będzie wieczorem:-)

reklama
MMS od Magda_M:

KACPEREK

Załączniki

• DSC00101.jpg
    DSC00101.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 66
Do góry