reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!

Mam wiadomość od Kpi23:

"Dziś o 4.40 urodziła się Natalka.Nasze największe szczęście waży 2770g, ma 51cm i dostała 10pkt. Szczęśliwi rodzice Kasia i Jarek"

reklama
SMS od żyraffka dosłownie sprzed chwili:

"Jestem na porodówce. ledwo wróciłam z ktg do domu i odeszły mi wody. narazie rozwarcie 2cm. pozdrowiam"

SMS od Julia0903 z przed chwili:

"Wczoraj na fotelu u gina odeszły mi wody! ale niestety skurczy było bardzo mało, dali mi na spanie i rano o 6 podłączyli mi oksytocynę, niestety skurcze nadal kiepskie:/rozwarcie na 3cm. pewnie będzie mnie czekać cesarka! Pozdrawiam:)"

Sms od ewelinaimariusz:

Tu ewelinaimariusz, leżę pod ktg i sączą mi sie wody, rozwarcie się powiększyło z 2 na dobre 3 i mała waży nie 2200, a 2700. wiem, że mało mnie pamiętacie, ale też chcę być w rozpakowanych

EMALIA jest już na sali porodowej, zaczyna się. Oby było ok.
A LENA pojechała do teściów i będzie wieczorem:-)

reklama
MMS od Magda_M:

KACPEREK

Załączniki

• DSC00101.jpg
    DSC00101.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 72
Do góry